Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IMM-urile sibiene au interes deosebit pentru solutii de dezvoltare

ro

03 Mar, 2011 00:23 1600 Marime text

Bucureşti, 02 martie 2011.- BTL Design, organizator de evenimente B2B, impreuna cu grupul de presa Agora, au organizat astazi conferinta "Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor", la Hotel Parc din Sibiu.

„Cresterea economica din 2007 si mai ales din 2008 suprapusa cu Sibiu-Capitala culturala europeana a propulsat orasul si judetul Sibiu in topul zonelor de dezvoltare a IMM-urilor din Romania, dezvoltandu-se peste 4 mari parcuri industriale.", a declarat Mircea Cazan, Deputat in Parlamentul Romaniei.

In deschiderea evenimentului, dl. Calin Negotiu, Director Sucursala CEC Bank Sibiu, a vorbit despre produsele de creditare CEC Bank pentru IMM-uri: linii de credit, credit pentru investitii,, credit pentru finantarea stocurilor, credite APIA, credite RABLA Agricol, credite pe baza certificatelor de depozit, facilitati de restructurare a creditelor in derulare si solutii pentru accesarea fondurilor europene.

In continuare, Aurel Pau, Inspector financiar bancar FLGCIMM Sfantu Gheorghe, a prezentat felul in care fondul poate sprijini absorbţia fondurilor structurale de către IMM-uri si Institutii si cum contribuie la lansarea activitatii intreprinderilor nou-infiintate. Doamna Catalina Nicu, Director Ariana Marca Inregistrata, a subliniat importanta protejarii marcilor de comert, Grigore Popescu, Director Executiv DGFP Sibiu, a prezentat noutatile fiscale aplicabile incepand cu anul 2011, dl. Costin Bacila, Area Sales Manager Maguay, le-a vorbit participantilor despre proiectul de sprijinire al companiilor pentru obtinerea se pana la 25.000 euro din partea Uniunii Europene pentru echipamente IT.

Alina Vlad, Essn Inside Sales HP Romania si Victor Muresan, Branch Manager Net Brinel, au evidentiat solutiile propuse de HP pentru IMM-uri, precum infrastructurile convergente, solutiile de stocare si finantare. Doamna Aspazia Marin-Diu, Commercial Director Class IT, a oferit cateva sfaturi pentru eficientizarea IT-ului in companii: alinierea nevoilor IT la strategia companiei, promovarea potentialului social media in promovarea online a companiei, incurajarea folosirii in vanzari a instrumentelor de tip CRM, promovarea in interiorul companiei a rezultatelor obtinute, folosirea oricarei oportunitati pentru a completa cunostintele, participand la conferinte sau cursuri de specialitate.

In incheiere dna. Anca Cazacu, Marketing Manager BIT Software, a propus participantilor cateva solutii IT pentru eficientizarea activitatii: ERP, CRM, Groupware, solutii Open Source plasate in cloud, iar dl. Arthur Ungur, Consilier OTIMMC Brasov, a prezentat programele de finantare puse l-a dispozitia IMM-urilor de catre A.I.P.P.I.M.M, precum si modalitatea de derulare a acestora.

Partenerii media care au promovat programul de evenimente sunt: IT Trends, MagicFM Sibiu, startups.ro, Wall-street.ro, Digital Trends, news20, PR Wave, PR Wave Directory, Agora News.

_____________________________________________

Despre BTL Design

BTL Design este lider in organizarea de programe de evenimente destinate mediului de afaceri road-show pe teritoriul Romaniei. In portofoliul nostru se regasesc mai multe programe de evenimente derulate din 2005: Solutii pentru dezvoltarea IMM-urilor, EUSol -Solutii europene pentru afaceri, Parteneriatul Public - Privat, instrument de lucru strategic pentru administratia publica locala, Modernizarea si Eficientizarea Administraţiei Publice Locale din Romania, Soluţii pentru administratiile locale in contextul crizei economice, Solutii pentru Dezvoltarea Durabila a Autoritatilor Publice Locale. Firme de renume din domeniul serviciilor financiare, telecom, IT&C, consultanta au ales sa-si promoveze solutiile in cadrul evenimentelor organizate de catre noi. Detalii pe www.btldesign.ro

Misiunea BTL Design este sa construiasca o interfata eficienta de comunicare intre furnizorii de solutii pentru mediului de afaceri si potentiali beneficiari ale acestora.

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presa specializat in tehnologia informaţiei, comunicaţii, afaceri şi distribuţie de carte straina si este prezent in piaţa publicaţiilor de IT&C din 1992.

In prezent, Agora Group deţine in portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends (ambele lansate in 2009), evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Soluţii Agora, mesele rotunde IT Trends, eLiberatica - conferinţa anuala pe tema Open Source Free Software, serviciul de distribuţie de carte straina Byblos şi portalul online cu serviciul de ştiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii