Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Holcim Romania lanseaza www.construiesc-singur.ro, primul website cu informatii complete pentru construirea unei case

ro

11 Apr, 2012 21:42 1660 Marime text

Bucuresti, 11 aprilie - Holcim Romania lanseaza incepand de astazi in premiera pe piata locala o platforma online cu informatii complete, detaliate si avizate de catre specialisti, despre construirea unei case. Website-ul www.construiesc-singur.ro aduna intr-un singur loc toate informatiile necesare constructiilor sau renovarilor, de folos oricarui tip de utilizator.

Website-ul vine in sprijinul tuturor celor care vor sa construiasca o casa sau sa faca lucrari de renovare, fie pe cont propriu, fie cu ajutorul unei echipe de meseriasi, dar si specialistilor in domeniu, care pot gasi informatii suplimentare privind etapele de constructie, sfaturi utile si greseli de evitat. Toate sectiunile disponibile pe site sunt concepute de catre specialistii Holcim, oameni cu experienta solida in domeniul materialelor de constructii. Website-ul abordeaza profesionist proiectele utilizatorilor sai, intr-un limbaj accesibil si placut, pentru ca nici o lucrare de constructii sa nu mai aiba secrete. „Suntem permanent in cautare de noi modalitati de a veni in ajutorul clientilor nostri, atat cu produse din ce in ce mai performante, cat si cu know-how-ul dobandit in urma experientei indelungate in domeniul materialelor de constructii. Lansarea www.construiesc-singur.ro se incadreaza intr-o initiativa mai larga a Holcim Romania de informare si indrumare a utilizatorilor de ciment la sac. Ne dorim ca prin acest website sa oferim o sursa de informatii credibila si avizata, care cu timpul sa determine o generalizare a bunelor practici in constructii", a declarat Rossen Papazov, Directorul de Marketing si Vanzari Holcim Romania.
Cunoscand cat de dificila este coordonarea oricarui proiect de constructii, specialistii Holcim Romania au venit cu raspunsuri la toate tipurile de intrebari pe care utilizatorii si le-ar putea pune in realizarea proiectelor proprii:

  • Cum se obtin avizele si autorizatiile de constructie?
  • Care sunt principalele etape de ridicare a unei case?
  • Care este necesarul de materiale pentru zidarie si tencuiala? Cum pot sa
calculez cantitatea de materiale de care am nevoie?
  • La ce trebuie sa fim atenti si ce greseli trebuie evitate?
Acum orice utilizator poate gasi toate informatiile necesare intr-un singur loc, economisind timp, dar mai ales energie.
Comunicat de presa Contact: Catalin Lupoaie
Tel: 021/231.77.08
Website-ul ofera instrumente utile personalizate:
  • Un calculator al necesarului de materiale pentru zidarie si tencuiala;
  • O casa interactiva pe pagina de start din care se poate accesa usor
elementul de constructie despre care utilizatorii vor sa afle detalii;
  • Sectiune de contact, unde utilizatorii pot adresa intrebari specialistilor Holcim.
www.construiesc-singur.ro va fi in permanenta actualizat cu ultimele informatii din domeniul constructiilor si va comunica cu utilizatorii finali, astfel incat acestia sa devina tot mai constienti de importanta lucrarilor bine executate.
###
Holcim (Romania) S.A. detine in prezent 2 fabrici de ciment in Campulung si Alesd, o statie de macinare si un terminal de ciment la Turda, 18 statii ecologice de betoane, 5 statii de agregate, 2 statii de lianti, precum si un terminal de ciment in Bucuresti. Holcim (Romania) S.A. are aproximativ 1.100 angajati. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul companiei la www.holcim.ro
In 2012, Grupul Holcim sarbatoreste 100 de ani de putere, performanta, pasiune si totodata 15 ani de activitate sustinuta in Romania, cu rezultate notabile in industria constructiilor. Holcim este unul dintre cei mai importanti furnizori de ciment si agregate (nisip si pietris), betoane si asfalt, dar si servicii aferente acestor domenii de activitate. Grupul detine participatii minoritare si majoritare in circa 70 de tari, pe toate continentele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii