Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ghidul Pacientului Roman - un nou produs pe piata presei medicale din Romania!

ro

09 Apr, 2010 18:44 1990 Marime text
coperta_ghidul_pacientului.jpgCum să te vindeci într-un sistem sanitar bolnav?

-264 pagini, 76 asociatii de pacienţi, 30 de afecţiuni, mii de sfaturi utile-

Compania Houston NPA lansează "Ghidul Pacientului Român", o nouă publicaţie pe piaţa presei medicale din România! În data de 13 aprilie 2010 puteţi cere la chioşcurile din toată ţara "Ghidul Pacientului Român", un produs premium anual, distribuit împreună cu Jurnalul Naţional.

Ghidul se adresează publicului larg, atât celor care doresc să afle informaţii medicale de actualitate în vederea menţinerii sau îmbunătăţirii stării de sănătate, cât şi celor care doresc să ştie cum se pot descurca în sistemul de sănătate românesc.

Răsfoind Ghidul veţi găsi informaţie medicală structurată pe diferite afecţiuni, zonă practică şi legislativă, interviuri cu medici şi lideri de opinie, informaţii despre activitatea asociaţiilor de pacienţi, precum şi alte date importante pentru public.

Sumarul a fost conceput de către echipa Houston NPA, sprijinită de medici specialişti, jurnalişti şi reprezentanţi ai asociaţiilor de pacienţi. La construirea sumarului au fost luate în considerare incidenţa afecţiunilor în România şi în lume, problemele cu care se confruntă pacientul român, dar şi gradul general de informare medicală din rândul populaţiei.

Ghidul Pacientului conţine capitole în care se abordează în detaliu, dar într-un limbaj accesibil publicului larg, subiecte precum: hepatita, diabetul, HIV/SIDA, reumatismul, osteoporoza, scleroza multiplă, hemofilia, anxietatea şi multe alte afecţiuni.

Publicul află informaţii referitoare la legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte tratamentul în străinătate, la drepturile şi obligaţiile pe care le au pacientii, detalii despre asociatiile de pacienţi existente în România şi de ce ar fi recomandată înscrierea în aceste structuri, ong-urile care activează în domeniul sănătăţii, dar şi despre etapele pe care o persoană le parcurge atunci când este diagnosticată cu o anumită afecţiune şi cum poţi cere ajutor în caz de malpraxis.

Un alt subiect dezbătut în paginile Ghidului este legat de studiile clinice, o enigmă pentru mulţi dintre noi: care sunt riscurile şi beneficiile şi cum pot pacienţii să fie incluşi într-un studiu clinic?

Realizatorii Ghidului au primit susţinere şi din partea companiilor care au înţeles rolul pacientului şi al publicului larg, dar şi importanta informării medicale precise, astfel încat Ghidul Pacientului să fie un produs util şi accesibil pentru cât mai mulţi români.

Publicaţia are 264 de pagini color, sub formă de volum şi un format modern A4, fiind disponibilă pe piaţă la preţul de 14,9 Ron. Ghidul poate fi cumpărat de la toate punctele de difuzare a presei din ţară, în data de 13 aprilie, împreună cu Jurnalul Naţional.

Dacă doriţi mai multe informaţii despre Ghid sau doriţi să faceţi comenzi speciale, contactaţi-ne pe adresa office@houston.ro sau la nr de tel 021.317.09.43.

***

HOUSTON NPA este o companie românească care are drept obiect de activitate crearea de concepte pentru campanii de promovare şi serviciile de vânzări proiecte. Houston NPA aduce oamenii care întreabă şi oamenii care au răspunsurile în echipa Sănătăţii, promovând informaţia medicală prin evenimente, media, print şi campanii sociale.

Houston NPA - No Problem. Action!

Contact PR: Simona Oprea, PR Manager Houston NPA, 0733.076.381, simona.oprea@houston.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii