Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul hipermarket PIC din Oradea a fost vândut către investitori maltezi care îl vor transforma într-un parc logistic

ro

16 Jan, 2014 12:12 1495 Marime text
Bucureşti, 16 ianuarie 2014 – PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services, lichidatorul Pic S.A., a finalizat vânzarea Hipermaketului PIC Oradea către Western Logistics SRL, firmă afiliată grupului Alf Mizzi & sons Ltd, unul dintre cele mai prestigioase din Malta, ce acoperă o gamă largă de segmente de afaceri, incluzând dezvoltări imobiliare, distribuție, retail, publicitate, turism, producție si mass media.
 
„Tranzacția s-a realizat in contextul unei piețe imobiliare cu o lichiditate scăzută, îndeosebi pentru activele a căror valoare se ridică la câteva milioane de euro. Cumpărătorul a fost găsit prin intermediul reţelei globale a PwC”, a declarat Cristian Răvăşilă, Senior Manager, Liderul Echipei de Servicii de Restructurare a Afacerii, PwC România.
 
În scurt timp, Hipermarketul Oradea va fi reconvertit intr-un spațiu logistic. În acest sens noul proprietar a început deja demersurile de compartimentare şi închiriere, în întregime sau parţial, pentru companii interesate de producţie industrială, stocare şi distribuţie, logistică, dar şi pentru spaţii de birouri.
 
„Suntem încântaţi de realizarea acestei tranzacţii. Considerăm că piaţa din România oferă perspective atrăgătoare de dezvoltare pentru parcurile industriale, îndeosebi pentru parcurile logistice din vestul ţării care au acces rapid la piaţa Europei Centrale” a declarat Jonathan Diamantino, Managing Director al Western Logistics SRL.
 
Pic SA a intrat în procedura de faliment în anul 2012 şi mai deține încă patru hipermarketuri, la Pitești, Brăila, Călăraşi şi Craiova, aflate în diverse stadii procedurale de valorificare.
 
Despre PwC
 
Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 157 de ţări cu mai mult de 184.000 de specialişti dedicaţi oferirii de servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.com/ro.
 
© 2014 PwC. Toate drepturile rezervate.
                
PwC se referă la reţeaua de firme PwC şi/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii