Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Bărbatului, Bergenbier a pregătit un ,,cadou‘’ special

ro

10 May, 2011 15:20 3638 Marime text

bergenbier_white_05l.jpgAşa cum a promis, Bergenbier nu a venit cu mâna goală la Ziua Bărbatului. Pe lângă concertele care au avut loc în toată ţara, bărbaţii au primit încă un ,,cadou'' neasteptat: o bere cu totul specială - Bergenbier Nefiltrată din Grâu.

,,Ştim că bărbaţilor le plac lucrurile nefiltrate, autentice şi directe, la fel ca şi ei! De aceea, pe baza unei tradiţii vechi de secole, am creat Bergerbier Nefiltrată din Grâu, o bere care păstrează gustul autentic al unei beri albe. Şi ce alt moment mai bun era pentru a o dărui bărbaţilor decât Ziua lor?", a declarat Tiberiu Mercurian, Director de Marketing al Bergenbier S.A.

Malţul din grâu în combinaţie cu orzul şi hameiul tradiţional oferă berii un gust bogat şi o culoare aparte. Însă pentru a o savura ca la carte, bărbaţii au primit şi "instrucţiuni de folosire": înainte de fi consumată, Bergenbier Nefiltrată din Grâu trebuie răcită la 4 grade C şi turnată conform "ritualului de turnare".

Pe lângă bere specială, Bergenbier a pregătit şi multe alte cadouri pentru bărbaţii din România. Iar aceştia au fost mai mult decât bucuroşi să le primească. Dovada stă în faptul că deşi vremea a fost capricioasă, peste 11,000 de bărbaţi au venit la evenimentele Bergenbier ce au avut loc în toată ţara, alături de prietenii lor.

Printre artiştii care au urcat pe scenele Bergenbier se numără: Andreea Banică, Trupa Veche, Heaven, Spitalul de Urgenţă, Anda Adam, Margineanu & Band, Vunk, Fără Zahăr, Cassa Locco, Lavinia, Corina, Hara, Xonia, Krypton şi Maria Radu & Band.

În Bucureşti, Paraziţii, Cargo, Delia, Anna Lesko şi Taxi au facut bărbaţii să uite de ploaie şi au sărbătorit alături de ei, până aproape de miezul nopţii!

Ziua Bărbatului a avut 100,000 de vizite pe site-ul http://www.ziuabarbatului.ro/, a strâns peste 20,000 de prieteni pe pagina de Facebook iar 6,000 de bărbaţi au primit serenade de ziua lor. Iniţiată de Bergenbier în 2007, sărbătoarea Ziua Bărbatului a avut loc în aproape 20 de oraşe în decursul acestor ani şi a fost susţinută de peste 75.000 de bărbaţi. ritual_bere_1.jpg

ritual_bere_2.jpgritual_bere_3.jpg~

Despre Ziua Bărbatului

Ziua Bărbatului, creat de către Bergenbier în 2007, este unicul eveniment de acest gen şi de o asemenea anvergură din România şi care a intrat deja în tradiţia sărbătorilor româneşti. În 2011, Ziua Bărbatului (5 mai), deja bine întipărită în mintea românilor, îşi confirmă statutul de zi specială în calendar, prin celebrarea bărbaţilor din întreaga ţară. Ziua Bărbatului este astăzi mai mult decât o inţiativă de brand, este o sărbătoare consacrată, un fenomen social, un manifest pentru masculinitate şi totodată o performanţă unică pentru un brand de pe piaţa de FMCG din România.

Despre BERGENBIER S.A.

BERGENBIER S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, ocupând poziţia a 3-a în industria locală a berii (conform datelor MEMRB pentru anul 2009).

BERGENBIER S.A. activează în România din anul 1994.Echipa companiei numără în prezent aproximativ 600 de angajaţi.Portofoliul BERGENBIER S.A. cuprinde Bergenbier şi Noroc - ca mărci locale, Stella Artois, Beck's şi Löwenbräu - ca mărci internaţionale produse local. Pe lângă acestea, BERGENBIER S.A. importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden.

Compania face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operaţiuni în alte 8 ţări din Centrul şi Estul Europei.

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să o contactaţi pe Ioana Boteanu, PR Officer Bergenbier S.A., la telefon: + 40372 20 71 09, e-mail: ioana.boteanu@starbev.com .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii