Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dănilă, Petre & Asociaţii - oferă consultanţă în proiectul de implementare a sistemului de pensii private din Republica Moldova

ro

21 Nov, 2011 17:19 1354 Marime text

Începând cu luna noiembrie 2011, Cristian Petre - Senior Partner la Dănilă,Petre&Asociaţii va presta servicii de consultanţă pentru dezvoltarea cadrului normativ subordonat Legii Privind Fondurile Facultative de Pensii, în cadrul Grantului „Moldova Dutch TA - TF Financial Sector Reform".
Cristian Petre, partener la Dănilă,Petre&Asociaţii a semnat un contract prin care are calitatea de consultant internaţional în proiectul de implementare a sistemului de Pensii Private din Republica Moldova. Pentru prestarea acestor servicii, Cristian Petre a semnat un contract de servicii de consultanţă cu Unitatea de Implementare a Proiectelor pentru implementarea Proiectului de Creştere a Competitivităţii Finanţat de Banca Mondială (Project Implementation Unit of the World Bank Competitivness Enhancement Project).

„Avem experienţa necesară în prestarea acestor servicii, iar semnarea contractului de consultanţă reprezintă o confirmare a efortului şi rezultatelor în domeniul pensiilor private." A declarat Cristian Petre, senior partner Dănilă,Petre&Asociaţii.

Principalele obiective ale activităţii de consultanţă sunt de evaluare şi oferire a valorilor de referinţă internaţionale a celei mai bune experienţe şi practici în domeniul de reglementare a fondurilor de pensii facultative şi de dezvoltare a cadrului normativ subordonat legii privind fondurile facultative de pensii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii