Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacia Duster Offroad Experience ajunge pe litoral

ro

15 Jul, 2010 17:22 980 Marime text

Dacia Duster Offroad Experience ajunge pe litoral

Timp de patru zile, Dacia Duster Offroad Experience le va oferi constănţenilor şi turiştilor de la mare ocazia de a fi părtaşi la un spectacol automobilistic inedit, pe un circuit amenajat în staţiunea Mamaia, vis-a-vis de Hotelul Rex. În perioada 15-18 iulie 2010, toţi cei interesaţi să testeze performanţele vehiculului au ocazia de a participa la un drive-test 4x4 autentic, alături de piloţi profesionişti.

După succesul înregistrat la Bucureşti, Dacia Duster Offroad Experience reia demonstraţiile de offroad destinate publicului larg, astfel încât participanţii să se convingă de abilităţile celui mai recent model al Dacia. Circuitul, care cuprinde şase obstacole ce simulează cu fidelitate condiţiile de rulare offroad, se deschide joi, 15 iulie, şi va funcţiona după următorul program: 15 iulie/12:00-21:00; 16 iulie/12:00-21:00; 17 şi 18 iulie/11:00-21:00. Înscrierile la drive-test sunt gratuite.

Punctul de atracţie al circuitului îl reprezintă trunchiul de con cu un unghi de 32°, pe care se poate rula atât cu toate cele patru roţi ale vehiculului, cât şi doar cu două roţi. Alte două obstacole care au stârnit curiozitatea participanţilor la drive-teste sunt rampa cu înălţimea de 2 metri şi balansoarul. O dovadă a interesului provocat de această construcţie inedită pentru România o reprezintă numărul mare de înscrieri pentru parcurgerea circuitului în Capitală – peste 1.000 de persoane. 

După demonstraţia de la Bucureşti de la începutul lunii iulie şi după Mamaia, Dacia Duster Offroad Experience va ajunge în alte trei mari oraşe ale ţării: Timişoara (3-5 septembrie), Cluj (10-12 septembrie) şi Iaşi (17-19 septembrie.

Pe toată durata spectacolului, publicul poate participa la concursuri cu premii organizate de Dacia şi partenerii săi – BRD-Groupe Société Générale, Danone şi Orange. Dacia va organiza tombole cu mai multe premii surpriză pe tot parcursul zilei. În plus, agentul local Dacia oferă posibilitatea participanţilor de a conduce ei înşişi Dacia Duster, într-un drive-test în oraş.

Lansat la Salonul Auto de la Geneva 2010, Dacia Duster este primul vehicul de teren al mărcii Dacia.  Modelul, disponibil în reţeaua de agenţi autorizaţi, poate fi achiziţionat în trei niveluri de echipare (Duster, Ambiance, Laureate). Modelul este disponibil atât în variantă cu tracţiune 4x2, cât şi în variantă cu tracţiune integrală şi propune cel mai bun raport preţ/prestaţii/spaţiu interior pentru clasa din care face parte.
Dacia – Direcţia Comunicare
Serviciul Relaţii Presă

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii