Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CUPA LICEELOR LA STREET DANCE ROMANIA 2009

ro

25 Feb, 2009 00:00 1062 Marime text

Cel mai mare eveniment de dans urban din Romania!
CUPA LICEELOR LA STREET DANCE ROMANIA 2009

25.02.2009
 
Se apropie cea mai asteptata competitie intre licee! Se mandreste cu 2 editii care s-au bucurat de un real success si a adus in 2008 peste 100 de licee participante si nu mai putin de 11.000 de spectatori in toata tara.

3C Events aduce in Romania un concurs de o mare amploare, reunind 10 judete. In 2009 va avea loc cea mai mare confruntare a dansatorilor: “Cupa Liceelor la Street Dance 2009, editia a III-a”. Astfel, iubitori ai dansului din:Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Bihor, Bistrita-Nasaud, Dolj, Galati, Hunedoara si Buzau vor avea ocazia sa etaleze adevarate show-uri cu cele mai spectaculoase miscari de dans urban.

Cu toate ca astfel de evenimente s-au desfasurat mai mult in spatiul underground romanesc, 3C Events a reusit sa creeze un adevarat boom in jurul conceptului de “Street Dance”. Cu sprijinul scolilor de dans StreetBeat si HardBeat, organizarea acestui eveniment cu acoperire nationala a marit simtitor comunitatea iubitorilor de street dance si break dance, spiritul de competitie cat si notorietatea in mediul online, presa scrisa sau aparitii televizate.

Daca anul trecut 123 de licee s-au pregatit intens pentru Cupa, anul acesta , la cele 14 evenimente dintre care 5 in Bucuresti, se vor inscrie aproximativ 200. Concursurile de dans, de popularitate si galeriile asurzitoare vor strange peste 16 000 de spectatori, la nivel national. De asemenea, evenimentul reprezinta o reala sansa de afirmare pentru concurenti, pentru ca acestia pot fi selectati de unii dintre cei mai iubiti artisti pentru a dansa in videoclipuri sau in concertele acestora.
38 de licee din Bucuresti au confirmat inscrierea la Cupa Liceelor!

In Bucuresti, prima etapa care a avut loc sambata, 21 februarie in club Maxx,  fost un veritabil succes. Energie, distractie, muzica, premii, coregrafii uimitoare, costumatii orginale si mai ales emotii...pe langa toate acestea, un club ce a devenit neincapator inca de la prima etapa a unei adevarate competitii inter-liceale. Trupele participante, au prezentat  show-uri fantastice, rezultat al antrenamentelor zilnice si al pasiunii. Fie ca au intrat in scena cu machete de masini, scaune, confetti sau alte elemente, elevii au reusit sa surprinda, sa amuze sau sa impresioneze atat juriul cat si publicul. Mai departe, in Bucuresti Cupa se va desfasura astfel:

· Etapa II :28 februarie
· Etapa III : 3 martie
· Finala Bucuresti : 14 martie
· FINALA NATIONALA : 21 martie

In tara:
· Bistrita: 27 februarie
· Buzau : 28 februarie
· Constanta : 28 februarie
·  Petrosani : 1 martie
· Galati : 7 martie
· Brasov : 7 martie
· Oradea : 7 martie
· Cluj : 6 martie


· Craiova :14 martie

Nu este doar o competitie intre licee ci si o competitie intre orase. Marea Finala va avea loc la Bucuresti cu participarea elevilor din toate judetele mai sus mentionate. Emotiile ,distractia , atmosfera , lacrimile si asteptarile vor exploda in MAREA FINALA NATIONALA care va avea loc pe 21 martie , in Bucuresti , Club Maxx.
Vizitati si site-ul oficial al evenimentului : http://www.3cevents.ro/index.php

Contact

Sol Sinceac
Project Manager
0728 974 257
sol@3cevents.ro
www.3cevents.ro

Ana
Pr responsible
0732 669 908
ana.pr@3cevents.ro
www.3cevents.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii