Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu extraopţiunea Roaming Traveler, clienţii prepaid ai COSMOTE România pot vorbi în roaming la cele mai avantajoase tarife

ro

21 Mar, 2011 17:47 805 Marime text

Bucureşti, 21 martie 2011

Ca urmare a succesului înregistrat de extraopţiunea Roaming Traveler pentru abonaţi, COSMOTE România anunţă extinderea promoţională a acestei extraopţiuni şi pentru clienţii prepaid, care îşi pot folosi de acum minutele naţionale şi internaţionale disponibile şi în roaming.

Dintre avantajele acestei oferte se evidenţiază faptul că minutele în afara reţelei, incluse în extraopţiuni, pot fi folosite pentru apeluri în roaming, dar şi taxarea apelurilor iniţiate la fiecare 30 de minute de convorbire efectuată din şi către o ţară aflată în Grupul 1 şi România (lista acestor ţări este disponibilă la http://cosmote.ro/ro/content.aspx?style=styles&ns=-10000&cid=20441) cu doar 0.90 euro credit.

"Roaming Traveler este o nouă iniţiativă care încurajează comunicarea fără frontiere şi, ca întotdeauna, COSMOTE deschide drumul comunicării fără nici un fel de constrângeri. Utilizatorii COSMOTE, atât abonaţi cât şi utilizatori de cartele preplatite, îşi pot acum folosi minutele în afara reţelei pentru a comunica cu familia sau în interes de afaceri oricând şi aproape de oriunde călătoresc. La COSMOTE, încurajăm oamenii să comunice şi aibă sentimentul că, oriunde ar călători, sunt aproape de casă", a declarat Gabriel Ioniţă, Senior Manager, Dezvoltare Produse şi Servicii, COSMOTE România.

În privinţa apelurilor iniţiate în roaming, pentru utilizatorii de cartele preplatite care nu au disponibile minute naţionale şi internaţionale în cont sau au consumat aceste minute, la fiecare minut de apel se adaugă o taxa de 0.26 euro credit, în plus faţă de tariful de 0.90 euro credit perceput pentru fiecare 30 de minute de apel. Tarifarea se face la minut, pentru fiecare minut indivizibil al apelului iniţiat. Apelurile recepţionate în roaming în ţările din Grupul 1 vor fi taxate cu 0.90 euro credit pentru fiecare 15 minute de convorbire.

Promoţia este valabilă până pe 15 mai 2011 şi este disponibilă pentru toţi utilizatorii de cartele preplătite COSMOTE aflaţi în roaming, indiferent de extraopţiunile activate.

Extraopţiunea Roaming Traveler poate fi utilizată numai pentru apeluri de voce iniţiate sau primite în ţări din Grupul 1. Pentru alte ţări, tarifarea se face în conformitate cu tarifele corespunzătoare serviciului Roaming Avantaj.

Extraopţiunea Roaming Traveler poate fi activată gratuit, oricând, de către toţi clienţii serviciilor preplătite de voce ai COSMOTE, inclusiv de către utilizatorii Cartelei Frog.

Serviciul de roaming oferit de COSMOTE este disponibil în 157 de ţări, prin intermediul a 262 de operatori.

*Preturile nu includ TVA. TVA-ul se achită la achiziţionarea valorilor de reîncărcare.

***

COSMOTE România avea 6,9 milioane de clienţi la 31 decembrie 2010. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 21 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii