Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Convorbiri nelimitate cu grupul favorit cu abonamentul Pinguin

ro

18 Nov, 2009 17:12 1037 Marime text

Convorbiri nelimitate cu grupul favorit cu abonamentul Pinguin

Bucureşti, 18 noiembrie 2009: Pentru a răspunde nevoilor clienţilor de a comunica oricât cu prietenii sau cu familia, Orange a adăugat un nou tip de abonament în portofoliu, care oferă convorbiri nelimitate în reţea cu grupul favorit.

Începând de astăzi, clienţii Orange vor descoperi 4 abonamente sub un nou simbol, Pinguinul, care le oferă posibilitatea să comunice nelimitat cu până la 5 numere favorite din reţea. Astfel, cu abonamentul Pinguin de 9  euro , clienţii Orange îşi pot alege 2 numere favorite, cu Pinguin de 12 euro pot alege 3 numere, cu Pinguin de 15 euro - 4 numere, iar cu Pinguin de 20 de euro - 5 numere favorite.

De asemenea, în funcţie de abonamentul Pinguin ales, clienţii primesc între 400 şi 1.100 de minute în reţea pentru apeluri către alte numere decât cele din grupul favorit şi între 100 şi 200 minute pentru apeluri către alte reţele naţionale. Cei care aleg un abonament Pinguin pot achiziţiona un telefon mobil la preţuri speciale, începând de la 1 euro.

„Lansarea celui de-al patrulea plan tarifar în portofoliul de abonamente face parte din strategia care stă la baza conceptului de segmentare a ofertelor în funcţie de necesităţile actuale de comunicare ale clienţilor. Am creat noile abonamente după ce am analizat sugestiile clienţilor noştri, care indicau convorbirile nelimitate cu cei dragi drept una dintre cele mai dorite caracteristici ale unui plan tarifar”, a declarat Bianca Bărdaş, Consumer Marketing Manager-Postpay Orange România.

together we can do more

despre Orange

Orange este lider de piaţă în România cu 10.694.000 de clienţi şi este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 190 de milioane de clienţi pe cinci continente.

Veniturile Orange România în primele nouă luni ale acestui an au cumulat 800 de milioane de euro, dintre care 269 milioane de euro au fost obţinute în trimestrul al treilea.

Orange România se remarcă prin cea mai largă acoperire a reţelei şi performanţe excelente în serviciile de asistenţă oferite clienţilor. Orange înseamnă dorinţa de a crea un viitor mai bun şi de a oferi o experienţă de comunicare cât mai simplă şi mai intuitivă. Orange înseamnă mai mult decât tehnologie, telefonie mobilă sau reţele GSM, este un brand creat pentru a facilita comunicarea între oameni şi a aduce valoare comunităţilor în care operează. Grupul France Telecom are o strategie de responsabilitate socială corporativă bine definită, prin care ne asigurăm că activitatea noastră se desfăşoară într-o manieră responsabilă.

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa www.orange.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii