Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii scapă de deşeurile electrice şi electronice cu sprijinul Gremlin Computer

ro

06 Apr, 2012 00:03 1350 Marime text

Prima sâmbătă din luna aprilie e ziua în care constănţenii sunt invitaţi la o acţiune amplă de debarasare a deşeurilor electrice şi electronice. Cu scopul de a combate efectele negative pe care păstrarea electricelor şi electronicelor vechi în gospodărie le poate avea, compania Gremlin Computer pune la dispoziţia populaţiei centre special amenajate pentru colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

Cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa şi al Comisariatului Judeţean Constanţa - Garda Naţională de Mediu, acţiunea de colectare a DEEE-urilor va fi organizată pe data de 7 aprilie. În intervalul orar 09:00 - 15:00, locuitorii oraşului Constanţa pot depozita personal aparatura uzată la punctele de colectare din următoarele locaţii: Balada, Billa, Cişmelei, Unirii, Stadionul Portul sau Brotăcei.

Deşeurile voluminoase de echipamente electronice şi electronice beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu, de către compania Gremlin Computer, populaţia având la dispoziţie numărul cu apel gratuit TelVerde 0800 700 777.

Localităţile constănţene Mangalia, Medgidia, Agigea, Techirghiol, Eforie Nord, Eforie Sud, Comana, Negru Vodă, Mihail Kogălniceanu, Hârşova, Lumina, Năvodari şi Murfatlar vor beneficia de asemenea de asistenţă la debarasarea de DEEE-uri, atât prin punctele de colectare existente în fiecare dintre aceste localităţi cât şi prin apelarea Tel Verde.

Campania de colectare a DEEE-urilor este prima din cele patru acţiuni ce vor fi organizate de compania Gremlin Computer în judeţul Constanţa anul acesta. Următoarea campanie Gremlin Computer din judeţul Constanţa va avea loc la începutul lunii iulie.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii