Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Connect-R, Dj Nick Kamarera& Alinka deschid sezonul estival la Tribute Summer Residence din Mamaia

ro

17 Apr, 2012 23:15 1357 Marime text

Sezonul estival începe mai devreme decât de obicei, odată cu deschiderea oficială Tribute Summer Residence din Mamaia, care se anunță a fi cea mai în vogă locație de distracție de pe litoral.

Sâmbătă, 21 aprilie, pe scena de la Tribute Summer Residence vor urca invitați speciali pe Connect-R și Dj Nick Kamarera&Alinka, care vor oferi peste două ore de muzică show și muzică live. Din programul serii nu vor lipsi momente speciale oferite de trupa de dansatori a clubului, iar responsabil de muzica bună va fi DJ Dark Angel.

"Tribute Summer Residence are toate atributele pentru a deveni cea mai cool locație de distracție din această vară. Cei mai în vogă artiști vor susține concerte aici, iar la deschiderea oficială îi avem invitați pe cei mai buni artiști dance ai momentului: Connect-r și DJ Nick Kamarera&Alinka. Weekendul viitor, cel cu 1 mai, va fi unul plin de surprize", declară Dan Cociș, managerul Tribute.

Petrecerea va începe după ora 23:00, iar prețul unui bilet de intrare este de 30 de lei. Rezervări se fac la numărul 0758742883.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii