Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Coface lanseaza CofaServe - un schimb de date electronice pentru facilitarea afacerilor de zi cu zi

ro

30 Oct, 2015 15:38 1255 Marime text
CofaServe - un schimb de date electronice pentru facilitarea afacerilor de zi cu zi
 
 
Dupa oferta inovatoare Policy Master, Coface se adreseaza nevoilor specifice ale companiilor mari ce gestioneaza un numar semnificativ de limite de credit, cu CofaServe. Aceasta solutie ofera o interconectare intre baza de date si sistemele informatice Coface cu sistemele IT interne ale clientilor.

Aplicatia confera companiilor o pozitie puternica, astfel incat sa isi imbunatateasca eficienta si viteza cu care isi administreaza contractele de asigurare a creditelor.
 
Dincolo de abordarea obisnuita CofaNet (platforma de online management a asigurarii de credit), CofaServe este o solutie sigura si flexibila, creata pentru a simplifica, a face mai fiabila si a automatiza contractele de asigurare de credit.  
 
In loc sa invete utilizarea unor noi instrumente, compania acceseaza toate serviciile uzuale integrate direct din mediul sau IT intern, avand inclusiv posibilitatea de a cauta clienti, acces la informatie actualizata despre solvabilitatea buyerilor (cumparatorilor) si calea necesara pentru lansarea de cereri de asigurare de acoperire suplimentara, solicitarea unei despagubiri.
 
Toate informatiile sunt actualizate si accesibile in timp real. Unele dintre beneficiile schimburilor automatizate le reprezinta riscul redus de introducere a erorilor si posibilitatea luarii mai rapide a deciziilor.
 
Datorita simplificarii si automatizarii procedurilor, CofaServe economiseste considerabil timpul credit-managerilor, petrecut pentru optimizarea gestionarii riscurilor si comunicarea interna cu oamenii de vanzari, oferindu-le informatii viabile in timp real. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii