Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania „Ana şi Cornel” inaugurează 10 noi magazine în 2015

ro

26 Mar, 2015 17:00 1601 Marime text
Bucureşti, 23 martie 2015: Compania „Ana şi Cornel” îşi extinde reţeaua de magazine proprii prin inaugurarea a zece noi locaţii în Moldova şi Muntenia în acest an. Brandul are o tradiție de peste 20 de ani, situându-se constant în primele trei locuri din topul celor mai importante companii producătoare de mezeluri din România. Vasta experienţă de piaţă dobândită conduce la respectarea celor mai înalte standarde de management şi calitate.

În decursul lunii martie au avut loc deschiderile a trei puncte de vânzare în Bucureşti (Piaţa Râmnicul Sărat), Tomeşti şi Cernavodă. Dorind să fie mereu aproape de clienţii săi, pentru a le oferi zilnic produse proaspete care să îi încânte prin calitatea lor, au hotărât să-şi intărească poziţia în cadrul acestor pieţe, prin deschiderea unor noi magazine proprii.
“Ne dorim să fim recunoscuţi ca un brand ale cărui magazine sunt specializate în vânzarea produselor de carne. Este important pentru noi să menţinem un raport corect calitate – preţ şi să ne poziţionăm pe piaţă ca o companie recunoscută pentru calitatea serviciilor şi produselor oferite. Siguranţa alimentară va fi preocuparea noastră principală în tot ceea ce realizăm.” a declarat Carmina Paraschiv, Director General “Ana şi Cornel”.
Compania îşi înţelege consumatorii şi nevoile lor cotidiene. De aceea, gândirea în mod eficient a oricărui concept sau serviciu nou este prioritară. Clienţii şi alegerile acestora sunt la fel de importanţi precum calitatea produselor promovate.

„Ana şi Cornel” este o companie românească cu activitate în domeniul producţiei de preparate din carne, având o capacitate de peste 20.000 tone pe an şi peste 800 de angajaţi. Produsele companiei sunt comercializate într-o reţea de 100 de magazine proprii, cu distribuţie naţională asigurată către hipermarketuri pentru a satisface cei peste 3000 de clienţi proprii.
Până la finalul anului, compania are în plan deschiderea a şapte noi locaţii în Moldova şi Muntenia.
 
Despre Ana și Cornel
Ana şi Cornel este o companie românească fondată în anul 1994, cu activitate în domeniul producţiei preparatelor din carne având o cifră de afaceri de 50 de milioane euro şi peste 800 de angajaţi. Mezelurile de familie de la Ana şi Cornel sunt: salamuri, cârnaţi, specialităţi crud-uscate, semipreparate precum şi carne proaspătă de porc, vită, pasăre, toate create şi produse după reteţe tradiţionale şi cu maximă atenţie la sănătatea consumatorului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii