Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carpatair lanseaza programul de fidelizare Carpatair Green Club

ro

15 Jun, 2010 15:41 1502 Marime text
hub.jpgPasagerii Carpatair au posibilitatea de a utiliza punctele de fidelizare acumulate pentru ore de zbor pe simulatorul din cadrul Carpatair Flight Training

Programul aloca retroactiv puncte de fidelizare pentru toate biletele achizitionate de la inceputul anului pana la data de 30 iunie 2010

Pasagerii Carpatair au acces la Calculatorul Green Points, un sistem de calcul online al punctelor acumulate

Timisoara, 15 iunie 2010: Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, lanseaza in luna iunie 2010 programul de fidelizare Carpatair Green Club. Prin acest program compania recompenseaza clientii fideli care aleg in mod constant serviciile Carpatair, cu zboruri gratuite, prioritate la check-in, gratuitati la bagaje suplimentare si ore pe simulatorul de zbor Carpatair, unul dintre cele mai performante aparate de acest tip din Europa de Est. In plus, programul aloca retroactiv puncte de fidelizare pentru toate biletele achizitionate in cursul anului 2010.

Prin intermediul programului de fidelizare, la fiecare calatorie cu Carpatair, membrii Clubului obtin un numar de puncte de fidelizare (Green Points), care se calculeaza in functie de distanta si pretul platit pe biletul de avion. Punctele sunt alocate atat pentru biletele Carpatair care au fost achizitionate prin intermediul website-ului Carpatair, cat si pentru cele achizitionate prin Carpatair Call Center sau prin intermediul agentiilor de turism. Pentru familiarizarea pasagerilor cu modalitatea de calcul al punctelor in functie de valoarea biletului achizitionat si de clasa la care se efectueaza zborul, Carpatair a creat un sistem special de calcul online al punctelor, Calculatorul Green Points, ce poate fi accesat la: http://www.carpatair.com/Passenger_Services/Loyalty_programs/Frequent_Flyer_Program/RO/

Sistemul de rezervari Carpatair permite folosirea punctelor acumulate in mod automat la plata viitoarelor bilete de calatorie, in timpul procesului obisnuit de rezervare. Atunci cand clientul va acumula suficiente puncte pentru a achita integral biletele pe care doreste sa le rezerve, sistemul va semnala posibilitatea de a plati sub forma de puncte. In cazul in care numarul de puncte nu este suficient de mare pentru achitarea integrala, optiunea de plata in Green Points nu va aparea in procesul de rezervare.

„Componenta inedita a programului nostru de fidelizare este aceea ca oferim pasagerilor nostri posibilitatea de a avea o experienta de prima mana asupra a ceea ce inseamna practic pilotajul unei aeronave. Prin Carpatair Green Club, le oferim posibilitatea de transforma punctele de fidelizare acumulate in ore de zbor pe simulatorul din cadrul scolii noastre de pilotaj Carpatair Flight Training, asistate de instructorii Carpatair. Este o oportunitate unica, de care multi sunt entuziasmati" a declarat Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

In plus, punctele acumulate pot fi folosite pentru zboruri gratuite cu Carpatair, atat de catre titularul contului de puncte, cat si de alte persoane, fara nici un fel de restrictii.

„Conceptul programului Green Club este acela de a oferi clientilor nostri avantaje cuantificabile care sa recompenseze loialitatea lor. Programul este foarte usor de utilizat, iar sistemul de rezervari a fost perfectionat astfel incat sa vina in sprijinul clientului si sa il anunte efectiv in momentul in care a acumulat suficiente puncte pentru achitarea integrala a urmatorului bilet de avion. Astfel, acesta este scutit de calcularea punctelor acumulate. In plus, pentru a oferi pasagerilor nostri accesibilitate totala la programul Green Club, am creat un program special de calcul ce a fost postat pe site-ul Carpatair, prin care acestia se pot familiariza cu sistemul de calculare al punctelor" adauga Ardelean.

Programul Carpatair Green Club vizeaza diferite nivele, pe masura ce clientul acumuleaza un numar tot mai mare de puncte. Ca membru debutant, punctele se acumuleaza pe un Green Club Card, iar pe masura ce numarul lor creste, clientii pot deveni membri Premium sau VIP. Cu fiecare nivel beneficiile devin mai atractive, clientul avand acces la servicii preferentiale acordate exclusiv membrilor.

  • Green Club Premium Card: ofera prioritate la Check-in; clientul beneficiaza de 5 kg de bagaj gratuit peste limita stabilita si de o reducere de 15% din comisionul agentiei de turism partenere Air Service pentru orice pachet turistic ales.
  • Green Club VIP Card: ofera prioritate la Check-in; clientul beneficiaza de 10 kg de bagaj gratuit peste limita stabilita si de o reducere de 25% din comisionul agentiei de turism partenere Air Service pentru orice pachet turistic ales. In plus, membrul are acces gratuit in Business Lounge pe Aeroportul Traian Vuia din Timisoara.

In cazul ambelor carduri, membrii primesc un numar de puncte, cadou de bun-venit in categoriile de membrii Green Club de care apartin.

Pentru mai multe informatii despre Carpatair Green Club accesati www.carpatair.com.

DESPRE CARPATAIR:

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa. Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania, oferind pasagerilor posibilitati de conexiune pentru orice destinatie operata de companie in mai putin de 20 min. Carpatair opereaza pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 330 de zboruri /saptamanale spre 30 de destinatii din 6 tari. Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni si Craiova.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii