Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carpatair isi premiaza fanii de pe Facebook cu bilete de avion

ro

16 Jun, 2010 15:52 1359 Marime text

hub.jpgConcursul a fost realizat cu ocazia aniversarii a 10 ani de HUB

Timisoara, 16 Iunie 2010: Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, si-a premiat fanii de pe Facebook cu bilete de avion catre destinatiile de vacanta alese de acestia prin intermediul unui concurs lansat pe pagina de Facebook a companiei cu ocazia implinirii a 10 ani de hub.

Concursul "10 ani de HUB" fost lansat in data de 25 mai in cadrul paginii de Facebook Carpatair si a constat in completarea unui chestionar ce continea intrebari referitoare la companie. In cele doua saptamani de concurs, au fost completate 264 de chestionare, iar in urma tragerii la sorti au fost premiati 5 fani care au primit cate 2 bilete de avion catre destinatiile solicitate. In topul destinatiilor preferate de fani se afla Venetia (cu 12%), Roma (cu 11%) si Atena (cu 9%) . Fiecare castigator a avut posibilitatea sa-si aleaga destinatia, durata si data calatoriei.

"Prin intermediul acestui concurs, am reusit sa crestem numarul de fani al paginii de Facebook Carpatair cu 14% in doar doua saptamani. Reactiile pozitive din partea participantilor ne-au determinat sa ne gandim in viitorul apropiat la organizarea altor concursuri de acest gen" a declarat Sebastian Nazare, Website & Online Communications Officer Carpatair.

Pagina de Facebook Carpatair a fost lansata in octombrie 2009, atunci cand majoritatea companiilor aeriene au inceput sa constientizeze oportunitatile promovarii prin intermediul retelelor sociale. In prezent, Carpatair are 1500 de fani care sunt in permanenta informati in legatura cu noutatile si ofertele lansate de catre companie.

Mai multe informatii despre concurs gasiti pe pagina de Facebook Carpatair.

DESPRE CARPATAIR:

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa. Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania, oferind pasagerilor posibilitati de conexiune pentru orice destinatie operata de companie in mai putin de 20 min. Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 340 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari. Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni si Craiova.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii