Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carpatair intra pe piata turismului de tip leisure cu pachete City Breaks pentru 10 destinatii din Italia, Grecia si Germania

ro

01 Feb, 2011 18:03 1439 Marime text
fokker_100.jpgTarifele incep de la 235 euro+taxe, pentru transport si 3 nopti cazare la hoteluri de 3/4 stele (mic-dejun inclus)

Timisoara, 1 Februarie2011: Carpatair, compania aeriana full-service cu hub la Timisoara, intra pe piata turismului de vacanta, lansand pachete personalizate City Breaks pentru 10 dintre destinatiile operate in Italia, Grecia si Germania.

servicii_la_bord__carpatair.jpgNoul serviciu Carpatair asigura clientilor transport dus-intors si 3 nopti de cazare la hoteluri de 3 si 4 stele (mic-dejun inclus) pentru 6 destinatii din Italia, 3 destinatii din Germania si o destinatie din Grecia. Aditional, compania ofera asistenta gratuita in configurarea pachetelor personalizate de vacanta, in functie de preferintele de calatorie.

„Prin aceasta oferta turistica tip City Breaks, Carpatair intra puternic pe segmentul operatorilor de turism de vacanta din Romania, incurajand turismul de tip out-going in randul romanilor, prin oferte special configurate pentru ei in functie de cerintele si necesitatile fiecaruia' declara Paula Ardelean, Vice-Presedinte Marketing & Vanzari.

Carpatair City Breaks presupune configurarea unui pachet personalizat de calatorie pentru fiecare client care solicita oferta. Acesta poate alege de pe site-ul www.carpatair.com/citybreak/ro pachetul turistic de care este interesat, urmand apoi ca in baza informatiilor furnizate prin intermediul unui formular, sa i se configureze un pachet de vacanta corespunzator cerintelor sale.

„Vacantele scurte, tip City Breaks au crescut in preferintele romanilor in ultima perioada, acestia avand mai putin timp la dispozitie, dar si bugete mai mici pentru vacanta. Prin astfel de oferte turistice dorim sa stimulam vacantele aditionale in randul romanilor, fata de vacantele de baza din perioada concediilor. Acest tip de pachet este atractiv in primul rand pentru consultanta gratuita care este oferita in planificarea calatoriei, care da posibilitatea de a economisi timp in cautarea celor mai bune variante" adauga Paula Ardelean.

Ultima oferta lansata de Carpatair a fost conceputa pentru Carnavalul de la Venetia 2011, oferind transport dus-intors si 3 nopti de cazare la hotel de 4 stele in Venetia, la preturi incepand de la 298 euro+taxe. Aditional, clientii pot selecta si rezerva in avans activitatile tematice la care doresc sa participe in timpul Carnavalului, eliminand asftel riscul de a nu mai gasi bilete la fata locului.

Detaliile programului City Breaks si lista ofertelor cu preturi speciale sunt disponibile pe website-ul companiei www.carpatair.com.

DESPRE CARPATAIR:

Infiintata in 1999, Carpatair este in prezent cea mai mare companie aeriana regionala din Europa de Sud-Est operand in principal pe piete regionale de nisa. Incepand din 2000 Carpatair a dezvoltat la Timisoara cel mai performant hub aerian din Romania, oferind pasagerilor posibilitati de conexiune pentru orice destinatie operata de companie in mai putin de 20 min. Carpatair opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe. Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari. Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni si Craiova.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii