Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana isteţilor”, la Maritimo Shopping Center!

ro

23 Jan, 2014 18:26 1356 Marime text
 Maritimo Shopping Center găzduieşte sâmbătă, 25 ianuarie, o nouă ediție “Caravana isteţilor - ştiu, mă informez, deci sunt cel mai bun”, un eveniment cu totul şi cu totul special, dedicat copiilor inteligenţi, cu simţul umorului şi cu mult chef de joacă şi jocuri. Evenimentul va avea loc la Info Desk între orele 16.00 și 20.00 și îl va avea ca invitat special pe Comisarul Christian Ciocan, care se va afla la dispoziția tuturor copiilor prezenți și, de ce nu, și a părinților.

           Ca și până acum, toţi participanții vor avea parte de un program complet, cu multe momente artistice susţinute de copii de la diferite cluburi de talente, jocuri şi concursuri unde cei mici vor primi trofee la fiecare secțiune în parte. Distracţia va fi împletită cu noţiuni de prevenție şi concursuri cu tematică rutieră, reprezentanţii Serviciului de Poliţie Rutieră Constanţa fiind parteneri ai Caravanei. De la acest eveniment nu vor lipsi, ca de fiecare dată, reprezentanţii Institutului pentru Prevenirea Criminalităţii, care vor oferi sfaturi atât pentru copii, cât şi pentru părinţi.
„Caravana isteţilor” este adusă la Maritimo Shopping Center de Revista “Bubu - cel mai bun prieten”, cea mai importantă revistă lunară, exclusiv educaţională, distribuită la nivel naţional. Printre partenerii “Caravanei isteţilor” se numără Ministerul Educaţiei Naţionale, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul General al Poliţiei Române - Direcţia Rutieră, Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Agenţia pentru Protecţia Mediului, Asociaţia pentru Promovarea Istoriei României şi Asociaţia „Adept România”.

Despre Maritimo

Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group în România

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Further information under: www.immofinanz.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii