Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Barrier extinde rețeaua de magazine la Constanța

ro

26 Feb, 2016 16:42 1771 Marime text
Constanța, 25 februarie 2016: Compania Barrier, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, continuă extinderea rețelei de retail, prin inaugurarea unui nou showroom în orașul Constanța. Aceasta este cea de-a treia unitate, în urmă cu o săptămână fiind deschis un alt magazin.
 
Showroom-urile deschise la Constanța pun în practică conceptul implementat de companie pentru rețeaua de retail. Conceptul se referă la gama largă de produse de ultimă generație ale Barrier și la furnizarea de consultanță specializată a angajaților, pe partea de vânzare și pe cea tehnică, satisfăcând astfel cele mai complexe dorințe.
 
Compania a ajuns în acest moment la o rețea de 20 de magazine la nivel național și își propune să ajungă la un număr cât mai mare de unități specializate pe întreg teritoriul țării. În afara rețelei proprii de magazine, Barrier are și peste 100 de colaboratori, prin care comercializează produsele companiei.
 
„Mă bucur că putem consolida sistemul de franciză din industria tâmplăriei PVC, este un proiect pe care
l-am perfectat de-a lungul unei perioade mai lungi de timp. Pentru că Barrier a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniu, conjugat cu tendința de maturizare a pieței, dar și cu reacțiile pozitive pe care le-am primit de la colaboratorii noștri, am considerat că este nevoie de o rețea extinsă de magazine specializate. Pentru acest an, dorim să deschidem încă 25 de francize, la nivel național, cu accent pe București, Moldova și Ardeal ca zone cu cel mai mare potențial de dezvoltare”, a spus Adrian Gârmacea, director general al companiei producătoare, Barrier.
 
La rândul său, Nadir Acmola, managerul noului magazin din Constanța, a spus că „sunt mândru că de astăzi am devenit parte a rețelei de magazine Barrier.Compania ne oferă suport logistic, de marketing, astfel încât să oferim cele mai bune servicii constănțenilor.În plus, vom beneficia de cursuri de formare și specializare în cadrul Academiei Barrier, dar și de traininguri periodice de perfecționare, ca să putem fi mereu la înălțimea cerințelor clienților.”
 
Pentru ca fiecare unitate francizată să fie operațională, Barrier investește 40.000 de euro/ magazin, costul incluzând: mobilier, set complet de mostre, program de proiectare și ofertare, signalistică interioară și exterioară, cursuri pentru întregul personal implicat în operarea francizei, prin intermediul ”Academiei Barrier”. Printre beneficiile pe care le oferă o afacere proprie în sistem franciză Barrier se numără: o rețea în continuă expansiune, showroom-uri amplasate strategic și elemente de identitate vizuală cu un design unic, care rămân în mintea consumatorilor. În plus, aderarea la rețeaua de francize Barrier permite unui francizat să beneficieze de rezultatele campaniei integrate de marketing. Un alt avantaj este reprezentat de faptul că investiția se recuperează rapid, neexistând redevențe sau taxe ascunse.
 
Investiția francizaților poate fi amortizată în termen de maximum șase luni pentru cei care activează deja în domeniul tâmplăriei PVC și de 1 an pentru cei care nu lucrează în acest moment în domeniu, în cazul acestora fiind necesară și investiția în scule profesionale de montaj, precum și achiziționarea unei mașini speciale pentru transportul produselor.
 
„Nu exista o rețea de magazine specializate la nivel național și ne-am dorit să fim primii care să oferă aceste servicii. Un atu al companiei Barrier este investiția continuă în personalul din magazine, care urmează cursurile de formare din cadrul Academiei Barrier pentru a oferi consultanță profesionistă clienților”, a declarat directorul de vânzări Barrier, Sebastian Ștefănescu.
 
Compania are un portofoliu vast de produse din care fac parte ferestrele, ușile rezidențiale și industriale, uși de garaj și rulouri și deține cele mai moderne linii de fabricație de la Rotox.
 
 
Despre Barrier
 
Brandul Barrier (www.barrier.ro) este produs de către compania Electric Plus din Bacău, primul atelier de producție fiind înființat în anul 2003. În prezent, produsele Barrier sunt fabricate în cel mai modern centru de producție din țară, în care lucrează peste 600 de persoane și care are o capacitate de 700 de ferestre/zi. Produsele Barrier sunt disponibile atât pe piața din România, cât și în Italia, Franța, Belgia sau Germania.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii