Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au mai rămas zece zile pentru a câştiga premiile speciale ale concursului foto-video EcoPaparazzi

ro

19 May, 2011 15:57 990 Marime text

Bucureşti, 19 mai: Pe 1 iunie, EcoPaparazzi va acorda două premii speciale: o bicicletă, o tabără şi un certificat ECDL. Pentru a te număra printre câştigători, participă la concurs între 1 şi 31 mai pe www.ecopaparazzi.ro. Această ediţie se concentrează asupra reciclării ambalajelor de lapte. Pentru a participa la concurs, arată-ne, prin fotografii sau filmuleţe, cum depui ambalajele goale de lapte în containerul albastru de colectare selectivă. Concursul are loc pe platforma EcoPaparazzi, dezvoltată în parteneriat cu Trilulilu şi cu sprijinul UPC România şi al Asociaţiei Environ. Premiile sunt oferite de Tetra Pak România, Adventure CAMPS şi ECDL România. Detalii suplimentare pot fi găsite pe blogul concursului (http://ecopaparazzi.blogspot.com).

Între 1 şi 31 mai are loc pe www.ecopaparazzi.ro concursul foto-video de poliţie verde a bunului simţ, EcoPaparazzi. Tema acestei ediţii este reciclarea cutiilor de lapte. Premiile sunt: o bicicletă oferită de Tetra Pak România, o tabără de o săptămână organizată de Adventure CAMPS şi un certificat ECDL. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 1 iunie. Concursul se desfăşoară pe platforma www.ecopaparazzi.ro, dezvoltată în parteneriat cu Trilulilu şi cu sprijinul Asociaţiei Environ şi al UPC România.

Poate participa orice persoană, indiferent de vârstă sau localitatea de provenienţă. Pentru a te înscrie în concurs, trimite-ne la contact@ecopaparazzi.ro fotografii sau filmuleţe în care să ne arăţi cum depui cutiile goale de lapte în containerul albastru de colectare selectivă.

Pentru a pune mai multe informaţii la dispoziţia participanţilor, dar şi pentru a le da acestora dreptul de a îşi expune în detaliu grijile referitoare la mediu, luna aceasta a fost lansat blogul EcoPaparazzi. Acesta poate fi găsit la adresa http://ecopaparazzi.blogspot.com/ şi cuprinde deja o serie de mesaje de la participanţii la ediţiile anterioare.

Declaraţie de presă:

„Am participat la concursul EcoPaparazzi pentru că încă cred că se poate schimba ceva, pentru că îmi pasă de natură şi pentru că îmi doresc să trăiesc într-un mediu curat şi verde. Cred că ideea aceasta de a ilustra partea bună sau mai puţin bună a naturii prin intermediul fotografiei şi/sau filmului este foarte bună. Participarea mea în cadrul concursului a fost o experienţă plăcută, cu siguranţă voi mai participa şi la alte ediţii. În încheiere nu îmi doresc decât ca fotografia mea şi cele ale celorlalţi participanţi să ajungă pe ecranele multora şi ca împreună să putem schimba ceva." (Emil Dumitrele, Constanţa, câştigătorul locului I la ediţia din martie)

Despre EcoPaparazzi:
EcoPaparazzi este un proiect al agenţiei Media Image Factory. EcoPaparazzi îşi propune să devină o prezenţă online permanentă. Concursul EcoPaparazzi.ro se va desfăşura lunar, iar platforma va deveni un loc în care toţi cei interesaţi de protecţia mediului pot atrage atenţia asupra problemelor pe care le sesizează în comunităţile lor. Aici pot interacţiona, creând o comunitate cu o voce puternică - o comunitate care, treptat, să poată provoca autorităţile la depistarea celor mai eficiente soluţii pentru a trata problemele de mediu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii