Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au început înscrierile la Şcoala care dăruieşte

ro

26 Nov, 2015 20:37 1236 Marime text
Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă 2015, ECDL ROMANIA a lansat Şcoala care dăruieşte, care promovează şi susţine iniţiativele umanitare organizate de elevi şi profesori în şcolile din toată ţara.
Spuneţi ce fapte bune pregătiţi la şcoală pentru Sărbătorile de Iarnă şi Moşul ECDL poate să se alăture evenimentului vostru! Înscrieri până pe 6 decembrie 2015.
 
Începând cu 23 noiembrie 2015, toţi elevii şi profesorii care intenţionează să desfăşoare proiecte cu acte de caritate în perioada Sărbătorilor de Iarnă 2015, pot înscrie acţiunile lor la Şcoala care dăruieşte, pe adresa marketing@ecdl.ro,  până la data de 6 decembrie 2015 inclusiv. ECDL ROMANIA va promova online evenimentele, iar popularizarea acestora poate conduce la susţinerea unora dintre beneficiarii proiectelor.
 
Împreună ii putem determina pe ceilalţi să devină mai buni de Sărbători!

Şcoala care dăruieşte Sărbători de Iarnă 2015 se desfăşoară în perioada 23 noiembrie – 31 decembrie 2015.
Înscrierea proiectelor  se face exclusiv în perioada 23 noiembrie 2015 – 6 decembrie 2015,  urmând ca apoi Moşul ECDL să facă selecţia proiectelor cărora se va alătura.
 
Proiectele trebuie să reflecte acte de caritate desfăşurate în folosul comunităţii.
Şcoala care dăruieşte se adresează tuturor unităţilor şcolare din învăţământul preuniversitar din România.
Şcoala care daruieşte este o iniţiativă ECDL ROMANIA începând cu Sărbătorile de Iarnă din decembrie 2010, care urmăreşte promovarea şi susţinerea acţiunilor umanitare organizate de elevi şi profesori cu ocazia Sărbătorilor de Paşte sau de Iarnă, în şcolile din întreaga ţară.
 
ECDL ROMANIA
Permisul european de conducere a computerului (ECDL – European Computer Driving Licence) este cel mai răspândit program de certificare a competenţelor digitale recunoscut la nivel internaţional în 150 de ţări şi numără până în prezent peste 14 milioane de persoane înregistrate în program.
În afara Europei, certificarea este cunoscută sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).
ECDL ROMANIA este Operatorul Naţional al licenţei ECDL în România, cu o reţea de peste 700 de centre de instruire şi testare acreditate pe întreg teritoriul ţării.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii