Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AgroConcept, noul importator şi distribuitor New Holland Agriculture în România, la prima prezentare oficială

ro

09 Dec, 2015 11:20 2700 Marime text
 AgroConcept, noul importator şi distribuitor New Holland Agriculture în România, a avut recent prima prezentare oficială în cadrul unui eveniment special găzduit de Ambasadorul Italiei la București, Diego Brasioli. Evenimentul a reunit fermieri, reprezentanți ai comunității de business și ai domeniului economico-financiar din România și Italia.
Ambasadorul Italiei la București, Diego Brasioli, a subliniat excelenta reputație obținută de New Holland în domeniul utilajelor agricole din întreaga lume. În plus, Ambasadorul a evidențiat importanța agriculturii, acesta fiind unul dintre cele mai promițătoare sectoare în cadrul relațiilor comerciale derulate de cele două țări.

Marcelo Pedrazzini, Business Director New Holland Agriculture pentru importatorii europeni, a declarat: “A avea un partener local, precum AgroConcept, care deține expertiza și calitățile necesare pentru a stabili o relație apropiată cu clienții săi, este fără îndoială esențial pentru a atinge excelența în business”.

Angajamentul AgroConcept include numeroase investiții în domeniul agriculturii locale: 12 centre regionale ce vor fi dotate cu cele mai noi tehnologii de intervenție rapidă și de asistență tehnică, începând din ianuarie 2016 și până la finalul anului; o echipă de management formată din experți de pe piața locală și internațională; o viziune globală pentru un succes local, susținută de antreprenorii din familiile Gupta și Stein.
“Ne-am asumat o importantă responsabilitate și suntem onorați să avem oportunitatea de a continua tradiția de succes a acestei mărci renumite, New Holland Agriculture, care a fost dintotdeauna dedicată agricultorilor. În era globalizării, a rezultatelor pe termen scurt și a pierderii valorilor umane, suntem mândri că putem contribui la o industrie bazată pe valori fundamental umane precum respectul, munca asiduă și sustenabilitatea”, a declarat Heinrich Stein – Președinte al Consiliului de Administrație AgroConcept.

AgroConcept intră în 2016 pe piața agricolă din România cu o investiție ce depășește 20 milioane de euro, poziționându-se ca partener al fermierilor locali.
 
Reputația New Holland Agriculture este construită pe baza succesului clienților, producătorilor de cereale, crescătorilor de animale, antreprenorilor, viticultorilor și inginerilor agronomi. Aceștia pot beneficia de cea mai largă gamă de produse inovatoare și servicii: o linie completă de echipamente, de la tractoare la mașini de recoltare, completate de servicii financiare personalizate de la specialiști în agricultură. O rețea de distribuție profesionistă la nivel mondial și angajamentul New Holland pentru excelență, garantează fiecărui client în parte o experiență unică. Pentru mai multe informații despre New Holland accesați www.newholland.com 
New Holland Agriculture este un brand CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI), un lider global în sectorul bunurilor de capital, cu experiență în domeniul industrial, o gamă largă de produse și o prezență la nivel mondial. Mai multe informații despre CNH Industrial pot fi accesate online pe www.cnhindustrial.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ADRIAN 23 Jan, 2016 17:01 Buna ziua , referitor la intrebarea dumneavoastra va rog lasa-ti un nr de tel. si va contacteaza cineva Multumesc
  • gica neagu 16 Jan, 2016 09:17 Sunt interest de tractoarele si combinele New Holland si nu reusesc sa gasesc un contact a celor de la AGROCONCEPT care spun ca vor fi pe piata de la inceputul anului acesta(2016) . Va rog, ma poate ajuta cineva sa i gasesc ( nr .telefon,email, orice informative e bine venita) .....???????