Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A sosit timpul pentru „The Invincibles Team”!

ro

02 Sep, 2009 22:22 795 Marime text


COMUNICAT DE PRESĂ

A sosit timpul pentru „The Invincibles Team”!
Constanţa, 4-5-6 Septembrie 2009 –Mountain Dew dă startul competiţiei „The Invincibles Team”


Cea mai mare competiţie de sport extrem şi muzică din România se desfăşoară weekendul acesta, în Gravity Park, cu suportul Primăriei Constanţa!  Principalul susţinător de adrenalină este Mountain Dew, întotdeauna alături de iubitorii de senzaţii tari. Evenimentul se desfăşoară în zilele de 4, 5 şi 6 Septembrie, când rideri profesionişti din ţară şi străinătate vor încerca să dovedească că sunt la înălţimea titulaturii de invincibili.

Cele 6 sporturi, incluse în ediţia de anul trecut (Skateboarding, Bike Trial, MTB Dirt Bike, Role, BMX Street şi Climbing), beneficiază de câte o sesiune de competiţie. Acestora li se adaugă un surplus de adrenalină, printr-un nou sport în Romania: Mountainboarding-ul. Grupul oamenilor duşi cu placa vor avea ocazia să se facă remarcaţi prin trick-uri care mai de care mai spectaculoase.

Sesiunile de competiţie ale celor trei zile de eveniment vor escalada în trăiri intense, mişcare şi viteză, un amalgam care garantează satisfacţie de adrenalină, nu numai participanţilor, dar şi fanilor!

4 Septembrie este ziua de antrenamente, ultima şansă de perfecţionare înainte de competiţie!
5 Septembrie marchează începutul victoriei! Calificările se dezbat în funcţie de orarul de mai jos.

Ora 10: 30 – concurs Climbing
Ora 12:00 – concurs Trial
Ora 13:00 – Dirt Jump (MTB/BMX şi Mountainboarding)
Ora 14:00 – Skateboarding
Ora 16:00 – Freestyle Rolling
Ora 18:00 – BMX Park

6 Septembrie este ziua când îi vom cunoaşte pe invincibili! Orarul va fi acelaşi cu cel din ziua precedentă.

Câştigătorii vor fi beneficia anul acesta de premii în valoare de 30.000 Euro, bani şi produse. Tonul atmosferei de eveniment va fi dat de ritmurile artiştilor români şi din UK. Şuie Paparude, Zicu & Ufe, DJ Matina, The Funkster şi mulţi alţii vor fi prezenţi la eveniment.

Mountain Dew va fi acolo pentru a-ţi oferi energia necesară să sari pe ritm, o dată şi încă o dată şi încă o dată până la final. Dew the Dew!!


MOUNTAIN DEW, marcă înregistrată a PepsiCo este asociată spiritului tânar, sporturilor extreme, muzicii alternative şi nonconformismului în toate formele sale. Produsele PepsiCo sunt îmbuteliate şi distribuite în România şi Republica Moldova de îmbuteliatorul autorizat al companiei, Quadrant Amroq Beverages SA, membru al Pepsi Americas.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii