Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bayer lansează în România Centrul de Inovație Agrotehnologică Valoarea investiției 500.000 Euro.

ro

22 Jun, 2015 11:10 925 Marime text
București, 22 iunie 2015 -  Bayer continuă seria de inovații cu care ne-a obișnuit de peste 150 de ani, de data aceasta prin înființarea unui nou Centru de Inovație Agrotehnologică (CIAT) dedicat diviziei Bayer CropScience, o investiție evaluată la jumătate de milion de Euro.
 
Centrul de Inovație Agrotehnologică este o o platformă creată cu scopul de a promova noile tehnologii Bayer adaptate agriculturii din România. În cadrul Centrului de Inovație Agrotehnologica, Bayer va derula o serie de acțiuni concrete, printre care:
transferul de informații cu privire la noile tehnologii, în cele mai importante zone agricole din România, pe criterii legate de eficiență, adaptarea optima a produselor la conditiile locale;
strategii inovatoare  cu beneficii pentru clienții și partenerii noștri;
asigurarea suportului tehnic pentru omologarea produselor, pe parcursul lansării, precum și după lansarea oricărui produs pe piață. 
„România este pentru Bayer CropScience o țară de importanță strategică datorită oportunităților oferite pentru dezvoltarea practicilor inovatoare în domeniul agriculturii. Ca lider de piață în protecția plantelor, Bayer CropScience a fost mereu preocupat de cele mai noi soluții și tehnologii și a propus continuu produse inovative fermierilor români, a atras noi talente în domeniu, contribuind astfel la promovarea unei agriculturi durabile. Absolut toate eforturile noastre sunt orientate spre găsirea și oferirea de răspunsuri aplicate nevoilor reale ale fermierilor, astfel că experiența completă şi accesul la expertiza companiei în domeniul agriculturii sunt mereu o rețetă de succes. „ a declarat Hernan Alejandro Mora, Director Bayer CropScience România
 
 
„Agricultura din România este dinamică. Astfel că nevoia de expertiză și consultanță fac din Centrul de inovatie agrotehnologica o alternativă valoroasă” , a adaugat  Hernan Alejandro Mora
 
Pentru fermierii români, beneficiile Centrul de Inovație Agrotehnologică al Bayer CropScience pot fi multiple, începând cu suportul oferit în creșterea nivelului de expertiză și înțelegere a beneficiilor produselor Bayer și până la accesul la informații despre tehnologiile și managementul culturilor în condițiile climei din România, dintr-o perspectivă inovatoare.
 
Soluțiile avansate propuse de Centrul de Inovație Agrotehnologică vor genera o profitabilitate mai ridicată și tehnologii de protecție a plantelor mai eficiente pentru fermierii români.
 
„În contextul în care fermierii români au nevoie de accesul la un nivel superior de consultanță, Centrul de Inovație Agrotehnologică este o soluție complementară de informare. În cadrul CIAT, informațiile sunt obținute printr-o strânsă colaborare cu ICDA Fundulea și cu Ministerul Agriculturii. Eforturile CIAT vor fi o bază excelentă pentru pregătirea studenților. Mai mult, intenția noastră este de a dezvola proiecte în parteneriat cu universitățile și studenții români. Nu în ultimul rând, principalul beneficiar vor fi partenerii, fermierii și distribuitorii Bayer CropScience.”, a declarat Hernan Alejandro Mora, Director Bayer CropScience România
 
În momentul de față, un cercetător și un asistent supervizează întreaga activitate a Centrului de Inovație Agrotehnologică, însă, în decurs de 6 luni, activitatea va fi reevaluata și recalibrată la nevoile partenerilor de la acel moment.
 
În România, cele mai de succes produse ale Bayer CropScience sunt erbicidele Adengo, Merlin Duo, Equip, Laudis si Sekator, fungicidele Falcon, Nativo, Prosaro, insecticidele Calypso si Biscaya, insectofungicidul Yunta Quattro. Toate aceste produse reprezintă răspunsul potrivit la nevoile reale ale fermierilor.
 
Bayer: Ştiinţă pentru o viaţă mai bună:
Bayer este o companie globala cu competente de baza in domeniile sanatate, agricultura si materiale high-tech. Bayer CropScience, subgrup al Bayer AG responsabil pentru domeniul agricultura, are o cifra de afaceri anuala de 9,494 miliarde EUR (2014) si este una dintre cele mai mari companii inovative bazate pe cercetare si dezvoltare in domeniile seminte, protectia culturilor si controlul daunatorilor non-agricoli. Compania ofera o gama exceptional de larga de produse incluzand seminte de inalta valoare biologica, produse inovative pentru protectia culturilor bazate pe moduri de actiune chimice si biologice, impreuna cu o gama extensiva de servicii pentru o agricultura moderna si eficienta. Bayer CropScience are global un numar de 23.100 de angajati si este reprezentata in peste 120 de tari.
 
Declaraţii anticipative
Acest document poate include declaraţii anticipative în baza presupunerilor şi estimărilor actuale realizate de Grupul Bayer sau echipa de management a subgrupului. Diferite riscuri cunoscute şi necunoscute, incertitudini şi alţi factori pot conduce la diferenţe semnificative între rezultatele viitoare efective, situaţia financiară, dezvoltarea sau performanţele companiei şi estimările indicate în prezentul document. Printre aceşti factori se numără factorii prezentaţi în rapoartele publice ale Bayer care sunt disponibile pe site-ul web Bayer la www.bayer.com. Compania nu-şi asumă nicio răspundere pentru a actualiza aceste declaraţii anticipative sau pentru a le adapta la evenimentele sau evoluţiile viitoare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii