Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

45 bloggeri, câştigători în concursul de creativitate culinară "Bucătar real,-"

ro

14 Jun, 2012 22:18 1288 Marime text

În luna mai 2012, zeci de bloggeri din România şi-au pus ambiţia, talentul şi creativitatea la încercare în concursul de creativitate culinară "Bucătar real,-" organizat de real,- Hypermarket. Au gătit reţete îndrăzneţe, au testat calităţile vaselor de gătit din vitroceramica Pyroflam® şi au transpus apoi experienţa gastronomică în articole pe blogurile proprii, câştigând premii real,-, aplauze virtuale şi fani. Verdictul juriului: România are 45 de bucătari real,-.

Pe 3 mai 2012 real,- Hypermarket a invitat bloggerii în competiţia de creativitate culinară "Bucătar real,-", primul concurs de blogging organizat de un retailer din România. Au concurat la titlul de "Bucătar real,-" bloggeri din toate domeniile, indiferent de vechime sau trafic, surprinzând juriul cu reţete delicioase şi articole cu sare şi piper, toate gătite, la propriu şi la figurat, în vase din vitroceramica Pyroflam®. Acestea sunt disponibile cu 50% reducere în magazinele real,- Hypermarket, până la 4 iulie a.c..

Competiţia a avut 2 etape, derulate în perioadele 3-15 mai şi respectiv 22-31 mai 2012. În cea dintâi, primii 45 de participanţi din clasament au câştigat câte un vas de gătit din vitroceramică Pyroflam® şi titlul de "Bucătar real,-". Apoi, bloggerii-bucatari au pus vasele Pyroflam® la teste, trecându-le din frigider pe aragaz, din congelator în cuptor, la microunde, în maşina de spălat vase şi pe masă, la rece şi la cald, pentru a impresiona fără drept de apel juriul şi comesenii. Rezultatul? Bucate tradiţionale coapte mocnit la cuptor în vitroceramica Pyroflam®, preparate franţuzeşti, mediteraneene sau asiatice scufundate în sosuri savuroase sau însoţite de felurite garnituri, torturi elaborate pregătite cu dichis, spre surpriza şi încântarea juriului, privitorilor şi norocoşilor degustători. Cei mai creativi trei bucătari real,- din etapa a 2-a a competiţiei au fost premiaţi cu vouchere pentru cumpărături.

Angelica Nistor, cel dintâi Bucătar real,-, a declarat: "Mă bucur foarte tare că am câştigat acest concurs. Participarea a fost o experienţă pe cinste, în urma căreia m-am ales cu mulţi prieteni noi, iar premiul câştigat este o mare bucurie şi de un real folos. M-am înscris în concursul 'Bucătar real,-' deoarece îmi plac provocările, în special cele culinare, dar şi pentru că îmi doream să câştig o caserolă Pyroflam®. Când am primit vasul, am pregătit terina de pui cu ciuperci, care a ieşit grozavă, cu mult peste aşteptările mele, dar, fiindcă doream să pregătesc ceva reprezentativ acestui concurs, care să spună totul de la prima vedere, am realizat altă reţeta, inspirată de o animaţie urmărită împreuna cu copiii mei: pe şoricelul Ratatouille şi oala uriaşă pe care o condimenta cu atâta pricepere. În cazul meu, oala avea să fie tocmai vasul Pyroflam, în mărime reală, sub forma unui tort şi cu un gust de ciocolată pe măsură. A doua zi am dedicat-o acestui tort, am lucrat la foc automat. La figurine m-au ajutat şi copiii mei, după şcoală. A fost foarte plăcut."

Juriul competiţiei a fost format din Elena Ceciu - Mananc-Inteligent.ro, Ioana Cocian - e-retete.ro, Andi Cârlan - sabucatarim.ro, Robin Molnar - Robintel.ro, câştigătorul locului I la competiţia SuperBlog 2011, şi Mirela Șurghie, Head of Media real,- Hypermarket. Organizatorii real,- Hypermarket şi SwissPlan.biz le mulţumesc tuturor pentru implicare.

real,- Hypermarket România susţine încă din 2009, în calitate de sponsor, evenimente dedicate bloggerilor. La finalul competiţiei "Bucătar real,-", Mirela Șurghie, Head of Media în cadrul real,- Hypermarket România, a declarat: "Mediul online este foarte generos în ceea ce priveşte dialogul şi informaţia care poate circula, blogosfera - cu atât mai mult, iar campania de loialitate Pyroflam - în care vedete au fost vasele de gătit din vitroceramica, cunoscute destul de puţin în România - s-a pretat 100% pentru un concurs desfăşurat online. Experienţa anterioară din concursurile SuperBlog ne-a deschis apetitul pentru acest tip de acţiune şi suntem incantaţii că acum am organizat propria competiţie, creată special pentru proiectul nostru. Am avut marea bucurie de a descoperi în mediul online bucătari foarte pricepuţi, pasionaţi şi, mai mult decât atât, un extraordinar fairplay între participanţi, ceea ce ne-a demonstrat că aceasta nişa, a blogurilor culinare, a ajuns la maturitate. Cu siguranţă vom mai investi în proiecte din această sferă".

Informaţii despre campania de fidelizare real,- şi despre vasele de gătit din vitroceramica Pyroflam® participante la promoţie, sunt disponibile pe http://www.real-hypermarket.ro/pyroflam/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii