Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Inima lor in mainile tale" 18.12.2008

ro

18 Dec, 2008 17:59 3075 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ de la Comisariatul pentru Societatea Civilă Constanţa

Comisariatul pentru Societatea Civila - Inspectoratul Judetean Constanta lanseaza Proiectului " Lupta pentru viata ", prin organizarea unui BAL DE CARITATE , care va avea loc in data de 19.12.2008 in locatia Hotel Militar nr.2, situat in bulevardul Mamaia nr.92, cu incepere de la ora 20.00, cu motto  « Inima lor in mainile tale".

Acest proiect a fost lansat de comisarii CSC in colaborare cu Inspectoratul Judetean de Politie Constanta, Politia de Frontiera, DIAS, Garda finaciara, agenti economici din Constanta si voluntari - persoane fizice  din diferite domenii de activitate si varste. Finantarea a provenit din sponsorizari si donatii de la persoane fizice din diferite institutii, inclusiv din institutiile mentionate mai sus si societati comerciale, cu scopul de a fi alaturi de copiii diagnosticati cu leucemie in lupta lor pentru viata.

Idea a luat nastere in urma primirii unui apel de disperare din partea unei eleve din cadrul Liceului Teoretic " Emil Racovita " din Techirghiol, care cerea sprijin pentru colega ei mai mica, diagnosticata de putin timp cu leucemie. Un gest de umanitate inegalabil.

Programul balului va cuprinde:

- strangere de fonduri prin licitarea unor obiecte donate de persoane fizice si donatii in urne

-program de colinde cu participarea unui cor de copii de la Scoala nr. 40 Constanta si a unui cor dee studenti la teatru

-recital de vioara realizat de o eleva a Liceului de Arta Constanta

-parada de moda de la Casa de Moda Insolito

-muzica folk, muzica usoara si divertisment

Te-ai alatura in lupta pentru supravetiuire a acestui copil si a altora asemenea lui, marcate de cumplitul diagnostic ?

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati:  Coordonator local al proiectului,Gheordanescu Gheorghe,Tel./Fax. 0241-619950;  0724547440 ,Constanta, str. Stefan cel Mare,nr.63.

Website www.comisariat.ro  e.mail : csc.constanta@yahoo.com.  

Comisar sef.

Euroregiunea de S - E a Romaniei

Slabu Purcareata Viorica

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Weber22Rachael 02 Sep, 2010 13:49 I took 1 st personal loans when I was 20 and that helped my family a lot. But, I need the bank loan again.