Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine oferă servicii de întreținere și reparare pentru Societatea Națională Nuclearelectrica SA (document)

ro

14 Sep, 2016 13:05 3665 Marime text

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Națională Nuclearelectrica SA a organizat licitație deschisă pentru „Servicii de întreținere (preventivă și corectivă) pentru cromatografele de ioni Dionex DX600 și Dionex ICS2500, din Laboratorul Chimic pe o perioadă de patru ani”.
 
A fost depusă o ofertă, aceea a Labservice SRL, contractul fiindu-i atribuit, conform licitatiapublica.ro. Valoarea la care a fost atribuit contractul este de 91.910 de euro.
 
Despre Labservice SRL
 
Labservice SRL, societate cu răspundere limitată, a fost înmatriculată în anul 2002 și are sediul în București. Firma are un capital de 20.000 de lei, integral vărsat. Asociații firmei sunt Nicoleta Carmen Anghel, născută pe 7 ianuarie, 1961, în București, cu o cotă de participare de 95%/ 95% și Ion Chirtop, născut pe 25 septembrie, 1954, la Cocioc, Ilfov, cu o cotă de participare de 5%/ 5%. Administrator este Nicoleta Carmen Anghel.
 
Potrivit vrajitorul.eu, firma a raportat la finele anului trecut, o cifră de afaceri de 3.039.055 de lei, cu un profit net de 368.251 de lei și un număr mediu de 16 salariați. Firma înregistrează și datorii în valoare de 577.557.
 
Firma Labservice SRL are ca domeniu de activitate „intermedieri în comerțul cu produse diverse”.

În secțiunea „Documente”, puteți consulta anunțul de atribuire a licitației la care facem referire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii