Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unde vor fi tipărite buletinele de vot pentru Constanţa (document)

ro

16 Nov, 2016 22:59 2424 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Prefectura Constanţa a atribuit prin licitaţie deschisă contractul pentru servicii de tipărire a buletinelor de vot necesare organizării alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor pentru scrutinul din 11 decembrie 2016.
 
Astfel, contractul, în valoare de 151.127,55 lei va fi onorat de TIPOGRAFIA PROD COM SRL cu sediul în Târgu Jiu. Locul de recepţie a buletinelor va fi la sediul Prefecturii Constanţa.
 
Reprezentanţii Prefecturii Constanţa au avut de ales din patru oferte, însă, potrivit anunţului de atribuire ce poate fi consultat în secţiunea Documente a acestui articol, TIPOGRAFIA PROD COM SRL a oferit preţul cel mai scăzut. Valoarea iniţial estimată pentru acest contract era de 511.166,72 lei (fără TVA).
 
Câteva date despre firma câştigătoare
 
TIPOGRAFIA PROD COM SRL s-a înfiinţat în 1992 şi are sediul social pe strada Lt.col. Dumitru Petrescu, nr. 20, Târgu Jiu, judeţul Gorj.
 
Firma are un capital social de 16.000 de lei, integral vărsat, împărţit în 1.280 de părţi sociale, în valoare de 12,5 lei fiecare.
 
Societatea are şase asociaţi persoane fizice: Nadia Iuliana Pilea, născută în 1976, Laura Pilea, născută în 1974, Gheorghe Beze, născut în 1955, Elena Cinculescu, născută 1950, Dumitru Cinculescu, născut în 1977 şi Simona Bănete-Iliuţă, născută în 1975.
 
Administratorii firmei sunt Laura Pilea, Dumitru Cinculescu şi Gheorghe Beze.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii