Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:55 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UM 02175 Constanţa, contract privind consumabile de uz oftalmologic. Cine sunt firmele câştigătoare (document)

ro

04 Apr, 2017 23:28 2525 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.




UM 02175 Constanţa (Spitalul Militar) a atribuit un contract privind achiziţia consumabilelor de uz oftalmologic.
 
Obiectul contractului este următorul: „Lotul 1 substanţe vascoelastice coezive şi dispersive tip viscoat sau echivalent 150 buc, Lotul 2 substanţe vascoelastice coezive şi dispersive tip provisc sau echivalent 250 buc, Lotul 3 soluţie sterilă pentru irigare tip bss bag centurion sau echivalent 252 buc, Lotul 4 sondă vitrectomie tip vitreotom centurion sau echivalent 12 buc, Lotul 5 casetă tip centurion sau echivalent 102 buc, Lotul 6 cuţit oftalmologic 1,2 MM 108 buc, Lotul 7 cuţit oftalmologic 2,4 MM 108 buc, Lotul 8 cuţit oftalmologic 30 grade 36 buc, Lotul 9 cuţit oftalmologic crescent (2.0 mm) 60 buc, Lotul 10 fire sutură resorbabil 6-0 48 buc, Lotul 11 fire sutură resorbabil 8-0 36 buc, Lotul 12 fire sutură nylon 10-0 48 buc, Lotul 13 câmp steril oftalmologic 500 buc”, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Au fost primite cinci oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Patru firme au fost declarate câştigătoare, şi anume: Alcon România SRL, Oftamedica SRL, Kembli Med SRL şi Coramed Medizinische Produkte SRL.
 
Despre firmele câştigătoare

 
Cu sediul în Bucureşti, sector 2, pe strada Barbu Văcărescu, Alcon România are un capital social subscris de 10791189 lei, integral vărsat, şi se ocupă de comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociaţi persoane juridice sunt, potrivit Registrul Comerţului, consultat la data de 3 aprilie 2017, Novartis A.G, cu sediul social în Elveţia, şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99.7% / 99.7%, şi Novartis Pharma A.G., de asemenea cu sediul social în Elveţia şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0.3% / 0.3%. Administratori sunt, conform Registrului Comerţului, Artem Mamian, Ian Howard Bell şi Knut Ulrich Mager.
 
Contactaţi telefonic de redactorii ZIUA de Constanţa, reprezentanţii firmei, întrebaţi dacă au mai avut colaborări cu instituţii din Constanţa, au spus că nu doresc să facă declaraţii.
 
Cu sediul social în municipiul Ploieşti, pe strada Cameliei, Oftamedica are un capital social subscris de 56800 lei, integral vărsat, şi se ocupă de comerţul cu amănuntul al articolelor medicale şi ortopedice, în magazine specializate. Cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%, Ana Bordeianu, născută în Bucureşti, este unicul asociat. Tot ea este şi administrator, potrivit Registrului Comerţului, consultat pe 3 aprilie 2017.
 
Contactaţi telefonic de redactorii ZIUA de Constanţa, reprezentanţii firmei au precizat că este prima oară când încheie un contract cu o instituţie din Constanţa.
 
Cu sediul social în Braşov, pe strada De Mijloc, Kembli Med are un capital social subscris de 10700 lei, integral vărsat, şi se ocupă de comerţul cu amănuntul al articolelor medicale şi ortopedice, în magazine specializate. Unicul asociat este Carol Szasz, născut în Braşov. Prin urmare, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Este şi administratorul firmei, conform Registrului Comerţului, consultat pe 3 aprilie 2017. De asemenea, administrator este şi Anton Tivichi, născut în Mangalia. Am contactat telefonic şi reprezentanţii Kembli Med, care nu au dorit să facă declaraţii.
 
Cu sediul social în Bucureşti, sector 4, pe strada Glădiţei, Coramed Medizinische Produkte are un capital social subscris de 665512 lei, integral vărsat, şi se ocupă de fabricarea de echipamente pentru radiologie, electrodiagnostic şi electroterapie. Conform Registrului Comerţului, consultat la data de 3 aprilie 2017, asociaţi persoane fizice sunt Dana Claudia Cosman (cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%) şi Daniel Cosman (cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%), care este şi administrator.
 
Contactaţi telefonic de redactorii ZIUA de Constanţa, reprezentanţii firmei au precizat că este primul spital cu care au colaborat în Constanţa.  



În secţiunea Documente poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii