Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termoelectrica Midia Năvodari, contract atribuit unei firme din Bucureşti. Despre ce este vorba

ro

02 Mar, 2017 00:00 2145 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Societatea Comercială Uzina Termoelectrica Midia Năvodari a atribuit contractul „Aplicarea unor proceduri de aditivare a combustibililor în vederea reducerii consumului de combustibil şi a noxelor din gazele de evacuare“ firmei Kubik Prod Com SRL. Potrivit anunţului postat în sistemul online de licitaţii publice, contractul a fost atribuit printr-o negociere fără anunţ de participare, opţiune justificată prin faptul că lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate. Locul principal de prestare a serviciilor va fi Uzina Termoelectrica Midia SA Năvodari, judeţul Constanţa. Valoarea totală finală a contractului este de 230.000 de lei.

Despre Kubik Prod Com SRL

Firma a fost înregistrată în Registrul Comerţului la data de 4.02.1993, având sediul în Bucureşti şi un capital social subscris, integral vărsat, de 5.010 lei, cu un număr de părţi sociale de 501, valoarea uneia fiind 10 lei. Asociatul unic al firmei este Mihai Şuta, născut la data de 9.05.1954, în Bucureşti, acesta având şi calitatea de administrator al societăţii.

Domeniul de activitate principal al firmei, potrivit codificării CAEN, este „activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii