Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Supraetajarea noului corp al Școlii generale Cuza Vodă va fi realizată de Euromateria (document)

ro

02 Nov, 2015 19:16 2106 Marime text
 
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă câştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Comuna Cuza Vodă (Primăria Cuza Vodă Constanța), potrivit anunțului de atribuire numărul 193591/30.10.2015, a atribuit contractul „Supraetajarea corpului nou al Școlii generale Cuza Vodă, comuna Cuza Vodă, jud. Constanța”, în care Valoarea estimată conform Deviz general a fost de 961.642,13 lei, din care cheltuieli diverse și neprevăzute 0,9% = 8.496 lei, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul a fost Euromateria, cu o valoare totală finală de 817.496,46 lei fără TVA.
 
Cu sediul social în Bucureşti Sector 3, pe strada Wilhelm Filderman, numărul 18, Euromateria SRL a fost înfiinţată pe 17.02.2015. Capitalul social, este deţinut de Răzvan-Mihai Gheorghe, care este şi administratorul firmei ce are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. Răzvan-Mihai Gheorghe mai este asociat în Tehno Deviz Construct SRL şi Wiga Teal SRL, dar şi în mai multe societăţi radiate: Rivan Mar SRL, Promillenaria Cons SRL.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii