Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursala CNE Cernavodă cumpără piese de schimb critice de aproape 60.000 de lei (document)

ro

05 Feb, 2015 21:45 1995 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA, prin Sucursala CNE Cernavodă, cumpără piese de schimb critice - discuri de rupere, de la Romanian Enery Services SRL, potrivit LicitatiaPublica.ro. Valoarea contractului prin care sunt achiziţionate dispozitiveleve de suprapresiune pentru lichide (este de 59.000 de lei.
 

Romanian Enery Services SRL are sediul  pe strada Barbu Văcărescu, nr.4, Bucureşti. Firma a fost înregistrată la data de 14.11.2002 şi are ca principal obiect de activitate „Intermedieri în comerţul cu combustibili, minereuri, metale şi produse chimice pentru industrie”, conform Registrului Comerţului. Asociat unic este Veronica Ştefania Constantin.

Conform Vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, firma a raportat o cifră de afaceri de 303.771 de lei şi un singur angajat. Din punct de vedere al indicatorilor financiari, compania se află într-o situaţie financiară normală. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Există posibilitatea în următoarele 6-12 luni firma întâmpine dificultăţi în achitarea obligatiilro de plata faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecvenţa a evoluţiei acestei companii.
 
Veronica Ştefania Constantin mai este asociată în Metal System SRl, radiată, Metal Trans Global SRl, radiată, Optimtrans Company SRl, în funcţiune, Siderom SA şi Vemi Com Industrial SRl, ambele radiate.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea "Documente" a acestui articol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii