Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursala CNE Cernavodă cumpără echipamente şi prestarea de servicii de proiectare, în valoare de aproape 300 de mii de lei (document)

ro

16 Feb, 2015 17:42 1461 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA, prin Sucursala CNE Cernavodă, a atribuit contractul „Sistem de condiţionare proba, colectare produşi de coroziune (crud) şi analizor de oxigen dizolvat în apă de alimentare”, informează licitatiapublica.ro.
 
Obiectul contractului îl reprezintă furnizarea de echipamente şi prestarea de servicii de proiectare, asistenţă tehnică la punerea în funcţiune şi şcolarizarea personalului achizitorului pentru sistemele de condiţionare proba, colectarea produşilor de coroziune (crud) şi analizor de oxigen dizolvat în apă de alimentare U1 şi U2. Valoare contractului este de 278.912,33 de lei.
 
Câştigătorul licitaţiei este AD.ECO 98 SRL, sector 5, din Bucureşti. AD.ECO 98 SRL se ocupă de producţia de echipamente de măsură, reglare şi control pentru procese industriale.

Potrivit vrajitorul.eu, la finele anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 957.133 lei cu un profit de 190.091 lei şi 4 salariaţi. Compania se află într-o situaţie financiară normală. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Există posibilitatea ca în următoarele 6-12 luni firma să întâmpine dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plată faţă de partenerii de afaceri.
 
Totodată, Sucursala CNE Cernavodă a atribuit un contract prin care cumpără rulmenţi, în valoare de 6.685,95 de lei, potrivit licitatiapublica.ro.  
 
Câştigător a fost declarat Industrial GP SRL, tot din Bucureşti. Conform Registrului Comerţului, firma se ocupă de „Comerţ cu ridicata nespecializat”. Asociaţi sunt Cristina Popa şi Victor Gavrilă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii