Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucursala CNE Cernavodă achiziţionează mai multe piese pentru pompe (documente)

ro

10 Feb, 2015 13:15 1495 Marime text
Sucursala CNE Cernavodă, a organizat o licitaţie de atribuire a contractului „Piese de schimb critice pentru pompe AVERSĂ”, conform LicitatiaPublica.ro.
 

Locul principal de livrare este localitatea Cernavodă. Valoarea totală finală a contractului este de 30.000 de lei. Atribuirea s-a făcut în funcţie de preţul cel mai scăzut. Contractul a fost atribuit societăţii Aversa Manufacturing SRL, cu sediul în Bucureşti.
 
Avera Manufacturing SRL are ca asociaţi persoane juridice pe BLARKTO HOLDINGS LTD şi BENEVO HOLDINGS LIMITED, ambele firme din Cipru, şi asociat persoană fizică Michael Danny Topolinski, din Canada. Cel din urmă mai este administratorul societăţilor AXA CD INVESTMENT GROUP SRL – radiată, AUTOPLAST ENGINEERING SRL,  BENEVO REAL ESTATE INVESTMENTS SA şi TOPO CAPITAL CORPORATION SRL, toate în funcţiune şi asociat în AXA CD INVESTMENT GROUP SRL, BENEVO REAL ESTATE INVESTMENTS SA şi TOPO CAPITAL CORPORATION SRL.
 
De asemenea, Sucursala CNE Cernavodă va cumpăra piese de schimb critice - etanşări mecanice pentru pompe.

Contractul, în valoare de 35.144 de lei, a fost câştigat de Roseal SA, din Odorheiu Secuiesc.

La finalul anului 2013, Roseal SA raportase o cifră de afaceri de 6.621.039 de lei şi un număr de 117 salariaţi. Conform Vrajitorul.eu, compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. În următoarele 6-12 luni firma nu va întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri.
 
Anunţurile complete pot fi vizualizate în secţiunea "Documente" a acestui articol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii