Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Municipal Medgidia plăteşte peste 20.000 de lei pentru întreţinerea şi repararea staţiilor de oxigen (document)

ro

22 Apr, 2015 12:10 2550 Marime text
Spitalul Municipal Medgidia, cu adresa pe strada Ion Creangă, nr 8, a organizat o licitaţie de atribuire a contractului „Servicii de întreţinere şi reparare staţii de oxigen”, informează licitatiapublica.ro.
 
Contractul a fost atribuit firmei GB Indco SRL, din Bucureşti, pentru suma de 23.850 de lei şi are o perioadă de desfăşurare de doua luni.

Ce spune Registrul Comerţului

Potrivit Registrului Comerţului, GB Indco SRL are adresa pe bulevardul Dimitrie Cantemir, nr 9, Bucureşti. Asociaţi în firmă sunt Cristian Topor, de 57 de ani, din Brăila, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 30% şi Alexandru Vârgolici, de 52 de ani, din Bucureşti cu o cotă de 70%. Domeniul de activitate al firmei este „Comerţ cu ridicata al altor maşini şi echipamente”
 
Alexandru Vârgolici figurează şi ca administrator şi asociat al G MEDICAL CONSULTING SRL, GB INDCO SRL, K. MEDICAL & TEHNIC SRL şi VTT EXP-IM SRL, toate trei radiate şi cu sediul în Bucureşti.
Cristian Topor mai figurează ca administrator şi asociat al GRUPCO SRL, din Bucureşti, radiată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii