Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Militar a cumpărat un sistem de chirurgie laparoscopică HD. Cine a încasat banii (document)

ro

24 Jul, 2017 00:00 8905 Marime text
Ministerul Apărării, prin Unitatea Militară 02175 Constanţa, cu sediul pe bulevardul Mamaia nr. 96 (Spitalul Militar), a atribuit contractul necesar achiziţionării unui sistem de chirurgie laparoscopică H.D.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire au fost: comandant - col. dr Aurel Trana, director financiar-contabil - col. ec. Octavian Coman, consilier juridic - mr. just. mil. Constantin Alin Damian, director medical - col. dr. Cornelia Asandei, şef Secţie Chirurgie - col dr. Ştefan Gheorghe, Bianca Daniela Iordache - economist achiziţii, Andreea Crăciun - referent achiziţii, lt. col. dr. Laurenţiu Minea - membru de rezervă, mr. dr. Constantin Ghiţă - membru de rezervă.
 
La această licitaţie a fost primită o ofertă, respectiv cea a SC Karl Storz Endoscopia România SRL, cu sediul în Bucureşti, care a oferit 405,300 de lei.
 
Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, acesta fiind consultat la data de 23 iulie, SC Karl Storz Endoscopia România SRL are sediul social în Bucureşti, Sectorul 4, strada prof. dr. Anton Colorian nr. 74. Ca asociat persoană juridică apare Karl Storz GMBH & CO.Kg, cu sediul în Germania, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99%. Ca asociat persoană fizică îl găsim pe Cristian Alexandru Turcu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%. Ca persoană împuternicită apare Renate Storz Sybill, din Germania, iar ca administrator îl găsim pe Cristian Alexandru Turcu.
 
SC Karl Storz Endoscopia România SRL are ca obiect de activitate „comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Curtede Napie 07 Dec, 2017 07:55 Am și eu cu sutele pe corp incepind de la git și pina...este ceva ereditar cred că a avut și mama.La cîti doctor am fost mi sa spus cauterizare .ce a ce nu accept pentr că am fff mulți