Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Judeţean a atribuit un contract de peste 30 milioane lei (document)

ro

27 Jan, 2014 00:00 4797 Marime text
O firmă din Bucureşti a obţinut un contract de peste 30 de milioane de lei la Constanţa. Potrivit anunţului de atribuire publicat la data de 24 ianuarie, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit în luna decembrie a anului 2013 contractul de furnizare, instalare, punere în funcţiune şi service în perioada de garanţie pentru echipamente medicale firmei SC Sterimed Com SRL, cu sediul în Bucureşti. Valoarea contractului este de 32.415.000 lei, el fiind atribuit în urma unei licitaţii deschise la care s-a înscris un singur ofertant. După cum reiese din acelaşi anunţ de atribuire, contractul nu poate fi subcontractat, el urmând a se derula pe o perioadă de 48 de luni. În valoarea contractului intră pe de o parte furnizarea de dispozitive şi instrumente pentru blocul operator, asigurarea de servicii de reparare şi de întreţinere a echipamentului medical, de servicii de instalare de echipament medical, precum şi servicii de perfecţionare a personalului.
Din datele disponibile la Registrul Comerţului, reiese că firma, înfiinţată în anul 2004, are doi asociaţi, respectiv Petru Bogdan Crăciun şi Alexandru Dumitru Bucur, aceasta fiind singura afacere în care cei doi apar în calitate de asociaţi.

La finalul anului 2012, SC Sterimed Com SRL declarase o cifră de afaceri de 14.478.860 lei, un profit net de 335.784 lei şi 19 salariaţi.
Firma are un portofoliu considerabil la capitolul achiziţii publice, singură sau în colaborare cu alte firme ea obţinând din 2008 până în prezent peste 60 de contracte cu o valoare de peste 250 milioane lei. În ceea ce priveşte colaborarea cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în baza aceloraşi contracte de achiziţii publice, potrivit site-ului www.e-achizitii.com, aceasta pare să dateze din 2011 şi să însumeze 5 contracte în valoare totală de peste 40 milioane lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii