Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cumpără de la opt firme materiale sanitare (document)

ro

02 Dec, 2015 20:12 3522 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit, prin licitaţie deschisă, mai multe contracte referitoare la achiziția de „materiale sanitare/14 loturi”, ce intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice .
 
Criteriul de atribuire a preţul cel mai scăzut. Pentru acest contract, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a încheiat contracte cu opt firme diferite, şi anume: M-G Exim Romitalia SRL (pentru suma de 18360.00 RON, fără TVA), Steril România SRL (pentru suma de 355200.00 RON, fără TVA), Artisana Medical (pentru suma de 190000.00 RON, fără TVA), Nmsis Trading SRL (pentru suma de 255000.00 RON, fără TVA), Adion Prodimpextrans SRL, (pentru suma de 34500.00 RON, fără TVA), Luan Vision SRL (pentru suma de 29000.00 RON, fără TVA), Gymed Oxigen SRL (pentru suma de 12490.00 RON, fără TVA) şi Gadagroup România SRL (pentru suma de 1837000.00 RON, fără TVA).
 
Primul contract a fost încheiat cu o firmă din Bucureşti, M-G Exim Romitalia SRL, ce are un capital social subscris de 5000 RON, integral vărsat, şi se ocupă de „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”. Există un singur asociat, în persoana Mădălinei Antohe, născută în anul 1972, în Buzău. Fiind asociat unic, are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Tot Mădălina Antohe este împuternicit şi administrator. În altă ordine de idei, ea este acţionar, dar şi administrator la Axa General Energy.
 
Cu sediul în Bucureşti, pe bulevardul Metalurgiei, Steril România SRL a fost înfiinţată în anul 1999. De atunci, firma s-a dezvoltat prin furnizarea de produse din domeiniul medical. Societatea are o cifră de afaceri de 11.757.860 lei şi un profit net al exerciţiului de 2.410.872 de lei.
 
Înfiinţată în anul 2007, Artisana Medical SRL, din Bucureşti, are un capital social subscris de 8000 RON, integral vărsat. Asociaţi sunt Silvia- Angela Nedea, din Buzău, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 67% / 67%, Mircea-Cristian Nedea, din Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 8% / 8% şi Valerica Munteanu, tot din Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 25% / 25%. Silvia-Angela Nedea este administrator şi împuternicit. Firma se ocupă de „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”.
 
Nmsis Trading SRL, din Alba, Cugir, a fost înfiinţată în 2009 şi are un capital social subscris de 200 RON, integral vărsat. Marius Ion, din Craiova, Dolj, născut în anul 1982, este asociat unic, împuternicit şi administrator. Marius Ion este asociat şi în firmele Hiron Medica SRL, din Bucureşti, şi Super IT SRL, din Timiş.
 
Adion Prodimpextrans SRL, din Bucureşti, are o cifră de afaceri de 6.615.816 de lei, un profit net al exerciţiului de 723.942 de lei şi 34 de salariaţi. Activitatea societăţii se concretizează în distribuţie şi service pentru aparatură medicală pentru diagnosticare, tratament şi sterilizare, aparatură pentru săli de operaţie, mobilier pentru spital şi cabinete medicale, echipamente de intervenţie rapidă în caz de urgenţe, instrumentar medical.   
 
Luan Vision SRL, o firmă înfiinţată în anul 2008 în Oradea, are un capital de 200 de lei, şi un singur asociat în persoana lui Pavel-Lucian Chiş, care este şi administratorul firmei. Societatea are drept obiect de activitate „activităţi ale agenţiilor de publicitate”. Precizăm că Pavel-Lucian Chiş este şi administratorului firmei Kalla Med SRL, de asemenea din Oradea.
 
Cu sediul social în Bucureşti, Sectorul 1, pe strada Transilvaniei, Gymed Oxigen SRL, înfiinţată în anul 2009, are un capital social subscris de 1000 RON, integral vărsat. De asemenea, şi firma Gymed Oxigen SRL se ocupă de „comerţ cu ridicata al produselor farmaceutice”. Asociatul unic, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%, este Ionel - Marian Grovu, din Victoria, Braşov. Tot el este împuternicit şi administrator. De asemenea, este acţionar şi la o firmă din Mureş, Newbioagri SRL.
 
Cu sediul în Bucureşti, Sector 2, Gadagroup România SRL se ocupă de „comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice”. Are un capital social subscris de 1246560 RON, integral vărsat. În calitate de acţionar persoană fizică apare Gadagroup Italia SRL ("GGI"), cu sediul în Roma, Italia. Are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 30% / 30%. Apoi, în calitate de acţionar persoană fizică figurează Octavian Constantin Netcu, din Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 70% / 70%. Acesta este împuternicit, dar şi administrator. Tot el este acţionar în mai multe firme din Bucureşti, dintre care amintim societatea Integrine SRL.
 
Anunţurile complete de atribuire pot fi vizualizate în secţiunea „Documente“ a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii