Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SNTFC „CFR Călători" SA, contracte cu firme din Bucureşti şi Ilfov. Iată contextul (documente)

ro

07 May, 2017 20:15 2896 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.



SNTFC „CFR Călători" SA a atribuit un contract pentru hârtie xerografică (hârtie copiator A4 şi A3).
 
Au fost primite două oferte, preţul cel mai scăzut fiind criteriul de atribuire. Pentru suma de 17,189.25 RON, fără TVA, a câştigat Evident Group SRL, cu sediul social în Bucureşti, sector 2, pe strada Dragoş Vodă.
 
Firma are ca și activitate principală comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc, iar capitalul social subscris este de 210 lei, integral vărsat. Asociaţi persoane fizice sunt Carol Andrei Velichi (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 52.38%) și Simona Andreea Pojoga (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 47.62%), potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 7 mai 2017. Cei doi sunt şi administratori ai firmei.
  
De asemenea, SNTFC „CFR Călători" SA a atribuit şi un contrat intitulat „Achiziţie săpun ambalat individual 100g”. Şi aici preţul cel mai scăzut a fost ales drept criteriu de atribuire. Trei firme au depus oferte, fiind declarat câştigător operatorul economic Inedit Clean Total, pentru suma de 5,520.9 RON, fără TVA.
 
Cu sediul în Ilfov, firma câştigătoare a fost înfiinţată în aprilie 2015, are un capital social de 5000 lei şi un obiect de activitate bazat pe „comerţul cu ridicata nespecializat”. Asociatul unic al firmei este Mariana Roşu, care este şi administrator, conform Registrului Comerţului, consultat pe 7 mai 2017.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii