Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SNCFR cumpără servicii de spălătorie şi curăţătorie uscată (document)

ro

14 Oct, 2015 12:56 2527 Marime text
SNTFC "CFR Călători" SA a atribuit un contract, potrivit anunţului 162689/13.10.2015, ce vizează servicii de spălare material textile ce aparţin dormitoarelor de personal CF din staţiile Constanţa, Mangalia plus în sezon sezon Vila A şi Vila B şi Revizia de Vagoane Mangalia în sezon. Practic, este vorba despre spălare, apretare şi călcare lenjerie ce aparţin dormitoarelor de personal CF din staţiile Constanţa, Mangalia plus în sezon vilele menţionate şi Revizia de vagoane Mangalia. Valoarea totală finală a contractului sau a contractelor este de 63.785,74 lei.
Contractul a fost atribuit prijn licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a fost, ca în multe alte licitaţii, „preţul cel mai scăzut”. S-a primit o singură ofertă de la SC Flamingo International Co SRL, firmă care a şi câştigat acest contract de achiziţie publică. Contractul este finanţat din surse proprii. Documentaţia este accesibilă gratuit la adresa www.e-licitatie.ro.
Firma Flamingo International Co SRL are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Corbului, nr. 1, bloc R, scara A, etaj 6, apartament 28. Societatea a fost înfiinţată în 1995. Firma are un capital de 200 de lei şi un obiect de activitate axat pe „comerţul cu amănuntul al textilelor, în magazine specializate”.
Asociaţii firmei sunt Oprea Maria şi Oprea Paul. Amândoi au şi funcţii de administratori ai societăţii. Numele lor nu mai apar şi în alte firme. Potrivit vrăjitorul.eu, la data de 30.06.2015, firma nu avea datorii la stat.  



sursa foto: youtube
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii