Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Servicii de cosire şi de colectare a apei pluviale Transelectrica a încheiat contracte cu firme din Bucureşti şi Constanţa pentru ST Constanţa (documente)

ro

11 Mar, 2015 18:36 2414 Marime text
Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a încheiat un contract prin care achiziţionează servicii de cosire pentru Staţia Teritorială Constanţa, conform licitatiapublica.ro.
 
Contractul denumit „Servicii de cosire şi îndepărtare a vegetaţiei în staţiile electrice aparţinând ST Constanţa – loturi” a fost atribuit pentru suma de 40.802,30 d elei pentru lotul 1 şi 30.674.1 lei pentru lotul 2

Locul principal de prestare va fi reprezentat de locaţiile de prestare aşa cum sunt descrise în caietul de sarcini şi se află pe rază judeţelor Constanţa, Tulcea (pentru Lotul 1) şi judeţelor Galaţi şi Brăila (lot 2)
 
Contractul a fost atribuit la data de 2 februarie, societăţii Elemo SRL, cu sediul pe strada Vârful cu Dor, din municipiul Constanţa.
 
Conform Registrului Comerţului, Elemo SRL a fost înregistrată la data de 16.12.1994 şi are ca principal obiect de activitate „Lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii”. Asociaţi în firmă sunt Pavel Gîrdea, de 63 de ani, cu o cotă de participare de 80” şi Florentin Filiu Taşcu, de 53 de ani, cu o cotă de participare de 20%.

Pavel Gîrdea este administrator în Elemo SRL, dar şi asociat şi administrator în Electromex SRL. Totodată, Florentin Filiu Taşcu este asociat şi administrator în Electromex SRL, administrator în Elemo SRL, şi asociat în Delmarex SRL, radiată şi Eltrand Mont SRL, din Eforie Sud, radiată.
 
Conform vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, Elemo SRL declarase o cifră de afaceri de 8.675.812 de lei şi un număr de 56 de angajaţi.
 
De asemenea, Transelectrica SA a mai atribuit un contract de „Servicii de curăţare canale de colectare şi evacuare ape pluviale în staţiile ST Constanţa”, conform licitatiapublica.ro.
 
Serviciile constau în operaţiuni de curăţare a canalelor de colectare şi evacuare a apei pluviale în staţiile de transformare ale Staţiei Teritoriale Constanţa, conform caiet de sarcini nr. 12.613/31.10.2014.
 
Contractul a fost atribuit la data de 26 februarie, pentru suma de 38.082,98 de lei, societăţii Verii Total Serv SRL, cu sediul în sector 4, Bucureşti.
 
Verii Total Serv SRL este în funcţiune din 12.08.2013 şi are ca obiect de activitate „Activităţi combinate de secretariat”, potrivit Registrului Comerţului. Asociaţi în societate sunt Aurelia Balotă de 52 de ani, din Călăraşi, cu o cotă de participare de 90% şi Daniel-Auraş Popa, de 31 de ani, din Slobozia.
 
La finalul anului 2013, firma declarase o cifră de afaceri de 140.674 de lei şi niciun angajat.

Anunţurile de atribuire pot fi vizualizate accesând secţiunea "Documente" a acestui articol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii