Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sediul Registrului Comerţului din Constanţa, păzit de Kokkai Comimpex SRL (document)

ro

22 Nov, 2016 00:00 2788 Marime text
Oficiul Naţional al Registrului Comerţului a anunţat cine şi-a adjudecat contractele privind „Achiziţia de servicii de pază prin monitorizare şi intervenţie şi servicii de pază umană pentru ONRC, ORCT şi birourile teritoriale“.
 
Locurile principale de prestare a contractului sunt: sediul ONRC, sediul fiecărui ORCT, sediile birourilor teritoriale din Buftea, Sighişoara, Vişeul de Sus, Sighetul Marmaţiei, Paşcani şi imobilul unde este depozitată arhiva ORCT Cluj. Contractul constă în „prestarea serviciilor de pază prin monitorizare şi intervenţie, servicii de pază umană, precum şi pază umană, care se vor presta numai în cazuri excepţionale (asigurarea securităţii locaţiilor în cazul defectării sau al imposibilităţii conectării sistemului de monitorizare la dispeceratul firmei de monitorizare, apariţia unor situaţii în activitatea ONRC şi/sau ORCT ce impun prelungirea programului de lucru al agenţilor de pază) pentru ONRC, ORCT şi birouri teritoriale cu personal autorizat asigurat de prestator, în condiţiile Legii 333/2003”. Contractul nr. 453655, în valoare de 41.840 de lei, „Servicii de pază umană şi servicii de pază prin monitorizare şi intervenţie pentru ORCT Constanţa” a fost adjudecat de Kokkai Comimpex SRL.

Despre Kokkai Comimpex SRL

Firma înfiinţată în anul 1991 are sediul social în oraşul Techirghiol, strada Mihai Eminescu. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociat unic este Apseleam Cidem, născut pe 16.08.1973, în Constanţa. Administratorul firmei, care desfăşoară activităţi de protecţie şi gardă, este Ismail Oyama Erhan, născut pe 29.03.1990, în Constanţa. Numele lui Apseleam Cidem mai apare şi în Respect Blue SRL. În anul 2015, firma cu 215 angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 4.750.985 de lei şi un profit net de 659.631 de lei.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei organizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului. 

Citeşte şi:

Pentru următorii 3 ani, contra sumei de aproximativ 4 milioane de lei Kokkai Comimpex se ocupă de paza bunurilor publice şi private ale municipiului Constanţa

Firma lui Oiţă, „lucrată“ Spitalul Clinic Căi Ferate, obligat de Kokkai să refacă licitaţia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii