Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se modernizează sectorul vizite din Penitenciarul Poarta Albă (document)

ro

19 Dec, 2013 00:00 3553 Marime text
Sectorul de vizite de la Penitenciarul Poarta Albă va fi extins şi modernizat. Contractul pentru execuţia acestor lucrări a fost atribuit la începutul lunii decembrie firmei VMB Lux Sonor SRL, contra sumei de 710.000 lei. Aceasta a fost desemnată câştigătoare în urma lansării procedurii de cerere de ofertă la care s-au prezentat şase ofertanţi. Potrivit anunţului de atribuire, obiectul procedurii îl constituie achiziţia de lucrări pentru extinderea sectorului vizite cu o construcţie nouă care să îmbunătăţească condiţiile de detenţie şi siguranţă a deţinerii.
După cum arată datele de la Registrul Comerţului, SC VMB Lux-Sonor SRL a fost înfiinţată în anul 1994, având, în prezent, doi asociaţi persoane fizice: Constantin Malciu şi Viorica Malciu. La sfârşitul anului 2012, firma declarase o cifră de afaceri de 10.316.385 lei, un profit net de 32.587 lei şi 25 de salariaţi.
În ceea ce o priveşte pe Viorica Malciu, aceasta mai figurează ca asociat în SC Babylonia Resort SRL, SC Exclusive Concept 4 Cars SRL, SC Malcon Group SRL şi SC VMB Lux Construct.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii