Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Romanian Soft Company SRL, Messer Romania Gaz SRL Trei contracte atribuite la Spitalul Municipal Mangalia (document)

ro

06 Oct, 2016 13:12 3659 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Municipal Mangalia a atribuit trei contracte. Primul dintre ele este de „prestarea de servicii de mentenanţă a sistemului informatic Hipocrate“, mai exact servicii de întreţinere şi reparaţii de software. Contractul a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare pentru suma de 35.070 lei. Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Romanian Soft Company SRL.
 
Cel de-al doilea contract este de furnizare oxigen medicinal comprimat. A fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare pentru suma de 13.200 lei. Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Messer Romania Gaz SRL.
 
Ultimul contract atribuit recent este de furnizare oxigen medicinal lichefiat. Acesta a fost atribuit tot prin negociere fără anunţ de participare pentru suma de 29.700 lei. Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este tot Messer Romania Gaz SRL.
 
Despre firmele câştigătoare
 
Romanian Soft Company SRL este o firmă cu sediul social în Bucureşti, înfiinţată în anul 2000 ce se ocupă de activităţi de editare a altor produse software. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 6 octombrie, asociat juridic în firmă este Genius IT Solutions SRL, iar asociaţii persoane fizice sunt Gheorghe - Gabriel Oprea şi Cristina Ioana Crăciun. Administratorii societăţii sunt Alexandra Mădălina Voicu şi Gheorghe - Gabriel Oprea.
 
Conform vrajitoru.eu, la finele anului 2015, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 37.499.966 lei, un profit de 5.410.842 lei şi 71 de salariaţi.
 
Messer Romania Gaz SRL este o firmă cu sediul social tot în Bucureşti, înfiinţată în anul 1998 ce se ocupă de Fabricarea gazelor industriale. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 6 octombrie, asociat persoană juridică este Messer Belgium NV, cu sediul social în Belgia. Administratorul şi directorul firmei este Wolfgang Indenhuck.
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2015, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 70.794.254 lei, un profit de 9.447.116 lei şi 97 de salariaţi.                                                                                                            
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii