Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RADET Constanța bate palma cu moștenitoarea "defunctei" Fluid Serv (document)

ro

22 Jun, 2015 09:26 3340 Marime text
 
Regia Autonomă de Distribuție Energie Termică (RADET) Constanța va plăti 349.004 lei, fără TVA, pentru “Servicii de verificări metrologice, revizie și reparații contoare energie termică”. La licitația organizată s-a prezentat un singur ofertant, SC Fluid Serv Metrologie SRL Constanța, conform licitatiapublica.ro, care și-a și adjudecat contractul, la data de 19 iunie. Mai multe detalii în secțiunea Documente
 
SC Fluid Serv Metrologie SRL Constanța a fost înființată, conform Registrului Comerțului, în anul 2014 și îi are ca asociați pe Daniel Radu Isopescu (20% din părțile sociale), Costin Alexandru Pitu (40%) și Sorin Zaif, care este și administrator. Firma are un capital social de 200 de lei.
 
Doi dintre acționari sunt foștii deținători ai ”defunctei” Fluid Serv SA, firma “de casă” a RADET Constanța. Pe 10 octombrie 2014, Tribunalul Constanţa a admis cererea societăţii Fluid Serv SA Constanţa privind falimentul, deschizând procedura de insolvenţă. Potrivit antiţepari.ro, Fluid Serv SA Constanţa şi-a cerut falimentul, susţinând că nu poate achita datorii de aproape 300.000 de lei, deşi, în 2013, raportase afaceri de peste 13 milioane de lei. Societatea a fost înfiinţată în 1995 şi era controlată de doi acţionari - Sorin Zaif şi Costin Alexandru Pitu, care deţin cote egale din capitalul social. Ambii apar ca fiind şi persoane fizice autorizate (PFA-uri). Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, SA-ul a avut, din 2010 până în luna iulie a anului curent, interdicţie de înstrăinare şi grevare a părţilor sociale deţinute de Costin Alexandru Pitu şi Zaif Sorin în cadrul SC Fluid Serv SA.
 
V-ar putea interesa și FALIMENT FULMINANT ÎN FLUID SERV SA CONSTANŢA
 
Citește și CONTRACT DE JUMĂTATE DE MILION DE LEI CU RADET
 
    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii