Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:42 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RA-APPS, contract pentru material de instalaţii sanitare. Cui l-a acordat şi ce valoare are

ro

17 Feb, 2017 00:00 1943 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În urma unei licitaţii publice, Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) (sucursala Neptun) a atribuit contractul „Furnizare materiale pentru instalaţii sanitare şi termice“ societăţii Fima Instal SRL.
Locul principal de livrare a materialelor este localitatea Neptun, strada Crinului nr. 7, judeţul Constanţa.
 
RA-APPS precizează în anunţul de atribuire că este necesară achiziţionarea de materiale pentru instalaţiile sanitare şi termice, conform necesităţilor sucursalei, pe o perioadă de 12 luni. Acestea vor fi folosite pentru efectuarea de revizii şi reparaţii la instalaţiile aferente din vilele, restaurantele, hotelurile şi centralele termice din cadrul sucursalei.
 
Potrivit contractului numărul 375 de furnizare materiale sanitare şi termice, societatea Fima Instal SRL va trebui să livreze mai multe loturi de materiale: Lot 1 - articole sanitare, Lot 2 - ţevărie şi accesorii ţevărie, Lot 3 - radiatoare pentru încălzire. Valoarea totală a contractului este de 53.990,91 de lei.

Despre Fima Instal SRL 

Firma are sediul social în municipiul Mangalia, bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 4, şi un capital social subscris integral vărsat de 200 de lei, cu 20 de părţi sociale în valoare de 10 lei fiecare. Asociaţii firmei sunt Adrian Sălcianu, născut la 23.09.1975, în Mangalia, judeţul Constanţa, şi Florin Marinel Ciobanu, născut la 9.02.1972, în localitatea Comăneşti, judeţul Bacău. Cei doi asociaţi au şi calitatea de administratori ai firmei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii