Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protecția Copilului Constanța cumpără pâine de peste 200 de mii de lei de la Onix Star Distribution (document)

ro

02 Apr, 2015 19:44 2677 Marime text
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a atribuit pe data de 31 martie un contract de furnizare pâine în valoare de 201.819 de lei, fără TVA, societății comerciale Onix Star Distribution SRL Constanța, conform licitatiapublica.ro. Detalii în secțiunea Documente.
 
Onix Star Distribution SRL a fost înființată în anul 1995 și are, conform Registrului Comerțului, un capital social de 14.290 de lei. 90% din părțile sociale le deține Dobrogea Grup SA, restul de 10% fiind controlate de mai multe persoane fizice. Dobrogea Grup SA se află acum în reorganizare judiciară, sub influența Legii nr. 85/2006. Administratorul judiciar al firmei este Fair & Full Insolvency Consulting I.P.U.R.L., din Constanța.
 
La finele exercițiului financiar pe anul 2013, Onix Star Distribution a declarat profit zero, 23 de angajați, însă o cifră de afaceri destul de mare, de aproape 7 milioane de lei, dar și datorii de peste 2,2 milioane.
 
Nu în ultimul rând, trebuie specificat și faptul că Onix Star Distribution SRL s-a înscris și la licitația organizată de Primăria Constanța pentru achiziționarea alimentelor acordate în pachetele pentru pensionari, licitație aflată deocamdată în stadiul de evaluare a ofertelor.
 
Citește și DOBROGEA GRUP SA, LA INSTANȚĂ, FAȚĂ ÎN FAȚĂ CU CREDITORII
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii