Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria va cheltui peste 160.000 lei pentru întreţinerea băncilor şi parasolarelor din Constanţa şi Mamaia

ro

26 Jul, 2013 00:00 2783 Marime text
Firma Alcor Comco SRL va repara, vopsi, monta şi demonta băncile de odihnă, copertinele, mesele şi butucii pentru spaţiile de recreere din Constanţa şi Mamaia contra sumei de 160.770,51 lei. Contractul privind execuţia lucrărilor privind repararea, vopsirea, montarea, demontarea, transportul şi depozitarea băncilor de odihnă, a copertinelor parasolare, a meselor şi a butucilor pentru spaţiile de recreere din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia a fost atribuit în urma cererii de ofertă, autoritatea contractantă fiind Primăria Constanţa.

Potrivit anunţului de atribuire, în suma prevăzută în contract intră înlocuirea rigletelor din lemn şi picioarelor la băncile de odihnă, şlefuire, baiţuire şi lăcuire cu lac a rigletelor din lemn, curăţarea prin şlefuire şi vopsire cu vopsea galbenă în două straturi a rigletelor din lemn, reparare, şlefuire, baiţuire şi lăcuire mese, curăţarea şi vopsirea cu negru mat picioarelor din fontă pentru bănci, încărcare şi transport bănci, copertine parasolare, mese şi butuci către locaţiile stabilite de către beneficiar în municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia, precum şi repararea copertinelor parasolare prin înlocuirea de material.
Potrivit Registrului Comerţului, firma are un singur asociat, respectiv Leila Iusuf, care mai figurează şi în structura societăţilor Tebo Gaz SRL şi Tobtech Serv SRL.
La finalul anului 2012, firma avea o cifră de afaceri de 1.005.166 lei şi 24 de salariaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasile 29 Jul, 2013 11:03 Ma uit la poza asta si nu-mi vine sa cred, ce curat e in zona. Faceti si un reportaj cu MIZERIA CARE E IN PARCUL DE LANGA SPITALUL MARE !!! Am ajuns sa vin cu matura de acasa ca sa matur putin in jurul bancii pe care-mi place sa stau !