Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria comunei Albești va achiziționa costume populare pentru Căminul Cultural (document)

ro

19 Oct, 2017 18:24 3701 Marime text
Primăria Albești din județul Constanța a atribuit un contract pentru dotarea Căminului Cultural din comună, firmei Germrom Trading Import Export S.R.L. Valoarea contractului este de 309.890 lei.

Obiectul contractului este ”Dotarea căminului cultural din Localitatea Albești cu costume populare în vederea desfășurării unei varietăți de activități recreative și distractive”.

”Contractul face parte dintr-un proiect de fonduri europene pentru dotarea Căminului Cultural. A cuprins instalații de sunet, lumini, încălzire, generator și costume populare. Au fost două proceduri de achiziție diferite, costumele populare fiind achiziționate prin licitație publică, la care au participat cinci firme. Contractul a fost semnat și urmează să fie executate costumele populare ”, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești.

Despre firma câștigătoare

Germrom Trading Import Export S.R.L.  a fost înființată în anul 2002 în Craiova, județul Dolj.

Conform Ministerului Finanțelor, pe anul 2016, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 895.032 lei, o pierdere de 12.184 lei și un număr mediu de 4 angajați.

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, capitalul social subscris este de 620 lei, integral vărsat, compus dintr-un număr de 62 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociații firmei sunt Sorina Voinescu , născută la data de 05.01.1977, îm Drăgăneşti, județul Olt și Ilie Voinescu, născut la data de 05.01.1970, în comuna Bălceşti, județul  Vâlcea. Cel din urmă este și administratorul firmei.

Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2), este ”Intermedieri în comerţul cu produse diverse”.                 

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

În secțiunea "Documente" puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii