Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Comana vrea să construiască locuinţe pentru “creşterea calităţii vieţii populaţiei din comună” (document)

ro

25 Jan, 2015 18:23 2356 Marime text
Ave Tebia SRL a câştigat contractul denumit “Creşterea calităţii vieţii pentru populaţia rurală din comuna Comana”, atribuit prin licitaţia organizată de Primăria Comana, potrivit LicitatiaPublica.ro.
 
Au fost primite patru oferte, iar valoarea finală totală este de 594.925,36 de lei.
 

Despre Ave Tebia SRL

Conform Registrului Comerţului, societatea comercială Ave Tebia SRL a fost înregistrată în luna august din anul 2000. În prezent, în firmă unic acsociat este Gabriel Butucescu de 64 de ani. Acesta mai este asociat şi în ZAH Organic SRL - radiată, Societatea de Construcţii, Instalaţii şi Montaj (SCIM) SA, din Constanţa, în funcţiune şi în SC Construct San Cor SRL, din Constanţa, radiată.
 
Ave Tebia SRL avea la finalul anului 2013 o cifră de afaceri de 11.601.249 de lei, conform vrajitorul.eu.
 
Din punct de vedere al indicatorilor financiari,  compania se află într-o situaţie financiară normală. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Există posibilitatea în următoarele 6-12 luni firma întâmpine dificultăţi în achitarea obligatiilro de plata faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecvenţa a evoluţiei acestei companii.
 
Marja profitului net este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (0.27% faţă de % media industriei). Evoluţia cifrei de afaceri este mai bună decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc scăzut decât sectorul de activitate din care face parte (58.77% faţă de % media industriei).

Randamentul activelor este foarte scăzut comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate scăzută comparativ cu firmele competitoare. Randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (9.21% faţă de % media industriei).

Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (94.36% faţă de % media industriei). Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (86zile faţă de zile media industriei).
 
De altfel, Ave Tebia SRL a câştigat mai multe licitaţii organizate la Constanţa, după cum cotidianul ZIUA de Constanţa nota în anul 2012. Citeşte Extravacanţa face sală de aşteptare în parcarea Paraschivei Barbu

Sursa coto: business24.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii